Home makeover- sovrum

Hej! Har ni haft en bra helg ? Det har jag. Avslutade arbetsveckan med att åka till XL-bygg och köpa hem träplankor till vårt sovrum. På hemvägen passade vi på att köpa med thaimat från thaivagnen- dom har kanske bästa asiatiska maten i stan. I LOVE THEM!  
Väl hemma kämpade vi på med att få upp 3 förpackningar med 4,20m plankor till övervåningen. 
I lördags spikade vi panel hela dagen, Mange dök upp en stund på dagen och hjälpte till innan det blev en liten förfest hos oss och utgång. Drack inte alls mycket men hade riktigt roligt, det blev en hel del skratt.
 
I söndags vaknade jag och jonte i gästrummet eftersom sovrummet inte riktigt var klart. Vi var rätt sega med att ta oss upp efter vår trevliga utgång. Men efter att ha somnat om några gånger så tog drömmarna om vatten och cola över. Efter någon timmes häng i soffan kunde vi äntligen göra klart i sovrummet. Jag är så himla nöjd och stolt över oss. 
 
I veckan ska jag försöka hinna med att baka lite lussebullar, knäck och massa mer. Vet att Morinarna har beställt apelsinkola av mig till jul. Jag ska inte fira jul med dem men de ville att jag skulle lämna en burk med kola. 
 

Golden

Igår drabbades jag av måndagssjukan igen. Ni vet när man fortfarande är i chock från att inte få sova lika länge som på helgen, arbetsdagen går i 190 hela dagen och du har inplanerad aktivitet på kvällen. Då säger min kropp ifrån i form av att jag blir super trött, fryssen och blir matt i huvudet. Jag får inte bli sjuk-sjuk (dvs vara hemma från jobbet) så jag avstod träningen. Bäddade istället ner mig i soffan under den mysigaste filten vi äger och såg serier och åt lite choklad. 
 
Angående mitt förra inlägg så gick jag lös i lördags på internetshopping. Jonte hade däckat i soffan och jag väntade på så mycket bättre (och ni som vet när det börjar kan ju förstå min frustration när han redan då somnar i soffan...). Jag beställde samma gammla proteinbars som förut från fitnessguru då dom har funkat för min mage. 
Och så beställde jag hem en hel del andra saker som pwo, Celsius, underkläder och en sportbh. Det är sådär jag får min pepp att träna och det tycker jag att är helt okej. Inte för att den är så dålig just nu förutom på måndagar haha.
Förra veckan tränade jag pole torsdag, fredag och lördag. På lördagen höll jag min första möhippa i chairdance och det var HUR roligt som helst!! Sen körde jag ett dubbelpass med pole. 
 
På onsdag ska äntligen jag och Sara träna ihop. Jag ska fortsätta kämpa på med brassmonkey som gör fruktansvärt ont och är super obehaglig. Du hänger i ena knäveckets "ytterläge" eller vad jag ska kalla det.. Ni får se någon gång. 
 
 

Narnia

När man har varit borta från bloggen och skrivandet en längre stund så är det svårt att komma tillbaka. Inte att göra det, mer bara att börja skriva. För vad vill jag få ut av det här? Jo jag vill sätta press på mig själc och ventilera mina tankar. Jag tar gärna emot ris och ros om saker. 
 
Som några av er få stackare som fortfarande läser min blogg har märkt så var jag i fjällen i helgen. Eller rättare sagt så gick jag in genom gardoben till Narnia. Det var helt fantastiskt och solen tillsammans med snön (och julkänslorna) gav mig otroligt mycket styrka och uppladdning. Nu är jag ordentligt laddad för att träna mer igen. Har varit lite lat på sista tiden och känt efter lite föör mycket många dagar. Men nu är det dags att ta tag i löpningen igen som är det som får stryka på sig mest när jag är lite slö och lat, även fast det är DET som ger mig nästan mest ork och energi. 
Igår, måndag, var det pole träning. Zaida var lite krasslig i både kroppen (typ förkyld) och i handen pga en skada så hon guidade oss väldigt bra muntligt och verkligen såg oss. Det gjorde att vi kämpade på hårt och fick bra feedback.
 
Idag, tisdag, så har jag kört pilates på jobbet. Det var idag riktigt jobbigt för mage och höft, eller så tog jag i ordentligt för första gången vad vet jag. 
Imorgon hade jag tänkt att vila lite men jag blev så otroligt sugen på att springa lite kort då min kollega gjorde det idag. SÅ det ska jag nog packa och ladda för imorgon.
 
På tal om att ladda så måste jag köpa hem proteinbars igen, och ja jag måste detta då jag annars slukar alla möjliga sockerbitar dränkta i chocklad mm. Tips på sånt?
Har ju beställt ffrån fitnessguru och det lutar väl åt att köpa där igen. Vi får se! Ska typ köpa en låda bara för att ha på jobbet till mellanmål osv. Jag är en stoor sucker för cola och choklad så det känns iaf nyttigare för mig att ta en bar. Kan tyvärr inte avstå helt eller jag orkar inte ens bråka med mig själv om det. 
 
Nu ska jag rulla bilen hem för lite matlagning och typ städning. Puh! 
 
Från instagram senaste tiden
 
Visa fler inlägg