let the games begin and may the odds be ever in your favor

Oj, såg just att inlägget jag skrev i söndags har fått 88visningar. Inte unika utan det är väl några personer som har passat på att läsa fler gånger, dom kanske inte förstod allt? ja, vad vet jag.
 
Jag har haft en jävligt kass dag denna vecka, i onsdags vaknade jag ju som sagt med andningsbesvär. Sedan när jag stressat springer på toa, och drar ner byxorna. Då hör jag ett kluns...Fan, tittar ner och ser telefonen i toan.
Då blev det snabba ryck för jag skulle på skoterkurs 20min senare och hittade inte. Hade ju tänkt använda gps i telefonen men ne. Den fick ligga fint avstängd i rispåsen. 
Kom någon minut sent till kursen för att jag åkte vilse på jävla västerslätt. Väl på kursen fick jag iaf byta min första variatorräm på skotern. Gick busenkelt (var en helt ny skoter). När jag kom hem och slog på telefon så funkade allt igen och vilken lycka. Jag trodde hela displayen skulle fyllas med vatten pga alla repor och sprickor. 
Ja där var min helvetesdag, jag var så stressad och nära att bryta ihop. Jajuste det, jag skulle göra en sås som skar sig och exploderade också. Så jag luktade curry och smör hela kvällen...chinchong....
 
Idag och igår har varit bättre dagar. Igår hade jag sista skoterteorin, åkte iväg på upptäcksfärd med jonte och käkade på max, kollade dessutom på poleträningen (har precis blivit bra i halsen). 
Idag ska jag få jobba kväll på coop 18-22 eller 22:15 osäker men hur skönt som helst.
I helgen ska vi ta det super lugnt och  städa, se invigningen av umeå?stadshuset? ja jag vet inte vad vi inviger men det ska vara ljusshow och renar på isen(älven) vilket jag vill se.
Så ska vi nog till stugan och grilla och chilla.
 
I'm feeling it. 
Hade dock tagit en lugn fredagkväll hemma men 4timmar kan jag stå ut och jag kommer ju vara borta nästa helg.

Svårt med andningen

Så länge som jag kan minnas harklat vaknat eller blivit väckt på nätterna pga att jag har haft svårt med andningen. Lite mer på sommarn vill jag minnas men även ibland på vintern. Inatt vakna jag och fick ta flera djupa andetag, och så sov jag lite och andades fort utan att egentligen få ner nå luft i lungorna. Så har det hållt på hela natten. I början när jag andades djupt så drömde jag att jag var under vattnet. Det var samma känsla som när man varit under ytan länge och måste fyllas med luft, och så har det varit hela morgonsidan. Nyss hittade jag på min astmaspray men den har inte börjat hjälpa än. 
Men jag får små panik när jag inte får ordentligt med luft och måste anstränga mig. 

Den fula ankungen

Att favorisera vissa elever i en klass är det värsta jag vet. När man har en lärare som medvetet ger mer feedback och stöd till en eller fler personer i en klass och inte alla. När dom stöttar och ställer upp på ett fåtal och resten av klassen inte får direkt något stöd alls. 
Samma sak om det är en i klassen som inte för samma uppmärksamhet som de resterande 19 eleverna är också riktigt elakt. 
Jag skulle vilja jämföra det med den fula ankungen som inte får vara med för att den är så ful och olik de andra. Men jag hoppas det blir för alla utstötta i olika sammanhang som i ankungen. Att den personen blir den vackraste bästa och mest framgångsrika personen. 
Tack och god natt 

Visa fler inlägg