statestik

oj oj, såg på statestiken att bara en visningtill så har jag nått mitt rekord (som jag vet om) men dröjer nog länge innan jag når upp till antal sidvisningar totalt på en dag, låt på runt 50-60 :)

Kvälller för moi!

Det kommer bli sååå skönt att lägga sig.
Ny duschad, plattat håret (och det mina damer tar tid. jag har inte tjockt hår men många tunna hårstrån och väldigt fluffigt hår och lockarna då, som måste slätas ut. Och helst ska det ju inte slita på håret...) ny in smörjd man blir ju så himla torr den här tiden. fasen!! Och ny städat rum. Dammat, plockat (liite) och damsuget. Faktum är att mamma tog damsugaren och börja i mitt rum , innan hade hon bäddat rent i min säng också. Men det för att jag fråga, jag höll på med håret och skulle inte hinna och hon jaa. hon gick mellan att gå och sova eller köra fullt ut med huset. Det blev huset. Inte mig emot. Kommer sova som den prinsessan jag är! hehe fattas bara min prins. Komsi komsi babby!! <3
Hade dock varit  skönare om jag hade tagit mig för några situps också!!

Godnatt gobitar!! kväller för moi!!

Ja, det blev en promenad

Ja, det blev en promenad i raskt tempo plus en tvillingvagn. hahah vi kunde ta med oss tvillingarna ut och det var riktigt skönt. Vi gick och prata och toka med busarna och det märktes först när man stanna till hur jobbigt det var. När vi kom förbi wenche så gick vi in på en fika och busarna fick busa av sig totalt med kusinerna!
Mer träning än så har det inte blivit för mig. Provade min klänning idag igen och det har redan minskat en aning, måste säga att första gången jagh prova var sent på kvällen. Efter en hel dag med att sitta i bil och sitta stilla och bara möla i sig gotta. hahah så då blir det så !
Men träning är ändå bra för kroppen, alltid bra med rörelse. SÅ jag fortsätter med samma mål!
Sen är det ju så att jag har bil, man kan säga att jag valde bort min kropp mot en bil. För den är dyr, dyr i drift och dyr att fixa (den är gammal så alltid något fel på den). Då får man intemycket pengar över till gym osv. Och idag slog jag på stort, tvättade bilen :)
Och det var en rolig upplevelse. Jag och angelika åkte till statiol för att tvätta, precis som 5-6 bilar till hade tänkt. drygt , men roligt med tanke på sällskapet. Sen när vi väl fick komma in så (ni som känner mig vet att mitt bil larm inte alltid funkar som det ska...) jag stängde av bilen som man skulle och låste den för att inte mitt larm skulle krångla. men tydligen så var borsten så kraftig att bilens larm gick på , men vi hörde inte det förens efter en stund pga vattnet.Och precis när jag får av larmet så ser vi en man i dörren (Hjälp nu blir det som på beck tänkte vi, haha ) och han frågar omallt är okej och det är det så vi fortsäätter vår tvätt och bilens larm går på igen.. suck.
Men då hann jag få av det väldigt fort, så sen åkte vi därifrån i en skinande bil med skratttande munnar. hahah riktigt roligt och något jag hade sett framför mig .

Nu duschen sen får vi se vad jag hinner med.
Har fortfarande inte ätit godis, good! Blev lite sugen men då tog jag en avocado.
Visa fler inlägg