25 dec 2010

Oj, vilken jul!  hahha helt otroligt!
Hade mitt hjärta varit hemma så hade den troligtvis slagit alla rekord.
Igår på julafton så jobbade jag först till 15, skyndade mig hem för att se så mycket som möjligt av kalle !
Sen börja vi förbereda julmaten och det var då allt tok börja. Vi var ju hela tjocka släkten hos mamma så det var fullt med folk, rummet var fullt med julklappar och barn. Precis som det ska vara på en jul!
Efter att jag smuttat på snapsen så kommer jag på att "fan, kameran är uppe! Så jag sätter av i full galopp för att hämta den och på högsta trappsteget så halkar jag och skrapar upp knät och slår i smalbenet. Ont som fan gör det!!

men så kan det gå. Efter att vi hade ätit så började vi öppna alla julklappar och det var verkligen lyckat!!
Idag firade vi jul hos pappa, dock utan julmat vilket var skönt!
Jag har fått extra lysen till bilen, verktyg, bensinpengar, pengar, batteriladdare, bogserlina, kläder, godis, flytta hemifrån saker och massa massa mer :) Riktigt lyckad jul!

Och nu ikväll fortsätter den med kina, topptjejer och utgång !   hehe , feel's like it gonna be awsome!!

babby, taack för julklappen. Jag älskar dig!! PUSS KOM HEM NU!

"pengar löser sig alltid"

Detta blir nog mitt sista inlägg för idag & då måste jag säga att jag känner mig en aning rik just nu. Med pengarna som börjar flöda in. Som en god vän till mig sa "det där med pengar det löser sig alltid" & rätt som det var fick den personen ett jobberbjudande. haha strax efteråt fick ju jag min chans att jobba och nu är ju det det ända jag gör. Och planerar saker jag ska göra nästa år.
Men hursomhelst så fastän det är julafton i morgon så är jag rik, inte ofta det men det lönar sig att vara på praktiken. hehehe

Nu ska jag fortsätta hjälpa mamma med julklapparna & sen sova ska ju upp tidigt imån.
God jul , sov gott !

dagen före doppare dagen!

Jaa de ringde idag också , men jag sa ifrån. Orkade inte gå upp och slita , känns som att jag hade för mycket att stå i hemma med julstök och städning. Måste ju hjälpa mamma! Så idag har jag sovit ut, äntligen ! Sen åkt till mamma, städat och donat. Åkt till sandviken igen för att genom gå en besiktning som jag inte klara. suck! Biljävel, vi som stod ute i garaget till 1 igår natt och höll på. Men så är det , har de väl fått ut mig i garaget på småtimmarna så ska det väl fortsätta så. haha  Men i förrgår så jobbade jag, kväll också. Jag stängde ! :)

Sen har vi varit och firat mormor , stackarn fyller ju år idag. Men vi gör så gott vi kan med det !
Blev även bestämt att jag jobbar julafton, enda sedan jonte berätta att han skulle vara i thailand på jul och nyår så har jag sagt att frågar de om jag vill jobba julafton så gör jag det bara för att slippa tänka på hur gärna jag haft honom hemma.   älskling, jag vet ju att du läser (dock läser du det här i en solstol på stranden) men du får inte vara såhär långt ifrån mig mera! jag älskar dig ! pusss
hmm. det var något viktigt jag skulle skriva. Men icke, drygt det där. Att man kommer på saker man ska skriva och sen när man hamnar framför datorn så är allt borta och inlägget blir lite sisådär.

baby, jag älskar dig - kom hem nu!!!  
God jul också!
Visa fler inlägg