Take a chance on me!

Bra helg fast jag varit gräsänkling! Som vanligt!! Haha
Jonte åkte med hela familjen Morin till Skellefteå för att köra lite kart! Kul kul! Och jag åkte på p-fest, kanske den lugnaste någonsin!?! Vad hände med odrägliga övertaggad kooperativet?? Jaja jag var inte taggad på fest eller alkohol men trodde att jag skulle bli det där- icket! Men trevligt var det och helt ok mat! Har haft en riktigt bra lördag på jobbet också. Hunnit det jag hade tänkt och lite mer, det tillhör inte vanligheterna så high five!

Och grattis till Madeleine som nu är gift! Kul för dom! Jag älskar ju sånt där tjafs , kungligheter och över fixade bröllop osv. Alla vill väl vara prinsessa ibland? :)
Nu är det dags för lite PLL ! Har inte kunnat se på hela kvällen pga bugg
Men det verkar ha löst sig nu! Så bädda ner sig i sängen en sväng tror jag.
Jag är ingen gammal tröja man kan ta fram då och då när det passar, när det gått en stund. Då får det vara! Just saying!

Fullt ös

Jag tror att helgens festligheter kommer ikapp mig nu för fasiken så trött jag var imorse! Började ju 11 och hade sov morgon men tänkte ta mig upp vid halv 9 ändå! Jo tjena jag snooza till kvart i 10 . Hann dessutom drömma att jag sov över med flera timmar, men som tur är så klev jag upp då och gjorde mig klar :)

Igår var anso hos mig och Anna kom förbi efter en stund. Jag hade ju slagit till på stort och baka äppelpaj! Smaskigt värre!
på måndag åker jag hem igen! Verkar som en vecka full i skolavslutningar och examen! Har lovat Linus att spela brännboll! As taggad ännu en brännbollsyra fast utan alkohol :)
Ska ju dessutom bli 'Marked for life' ! Puss

underbara måndag

Idag var en bra dag! vaknade av klockan 9:30 och fick panik. Skulle vara på gymmet 10:30. Och där blev det svettigt, usch vad det rann. Man skulle kunna tro att jag doppat överkroppen i vatten och bränt mig i ansiktet. Svettigt tomatoface high five.
hahah
Sen hem för att duscha och köra en färgbomb, baam så är det gula ner tonat. Möta sanna för att ta en lunch i solen i parken. vi gick på kafe station och då fick man låna filt där och sitta ute . mys pys
Sen har jag hängt hemma och ätit melon och sett Pretty little liars. grtmt bra serie. Jag är fast!!!
Nu ska vi med goda vänner på bio och se hangover part 3. Hoppas den är grym. :) puss
det spöregnar här just nu!
Visa fler inlägg