toppen

jag har redan en underbar pojkvän/sambo/fästman & jag behöver inte vara eller göra mig snygg för någon-jag behöver bara må bra! det är vårt enda krav! och jag har gjort det nu i min paus från träningen! nu börjar det krypa i mig och jag vill känna adrenalinet och musklerna pumpa! och det kommer vara på en helt okej nivå, för jag är helt okej med mig och mitt liv. speciellt med mitt sötsaksberoende!

sjukstugan!

jag är så himla less på att vara sjuk! jag har varit det i en vecka nu?!?! en jävla dryg influensa som bestämt sig för att dryga hos dunkersgatan... åh kill me!
vi är pigg i korta korta stunder. typ laga mat, äta den sen raka vägen till sängen för att dö! orkar inte! vill göra något ju!
igår fick jag ett Ryck och städa badrummet och sovrummet och bädda rent, det var inte så mycket men ändå direkt efter blev jag helt död! men någon som har filmtips?

någon gång ska bli den första för allt

idag har jag min första tid hos hälsocentralen i Umeå! tidigare när jag varit sjuk har det varit lindrigare och inte lika utdraget. nu får jag nog och ringde dom! var osäker först på om vilken hälsocentral jag hade! nu vet jag så nu får det blir bra!!
Visa fler inlägg