Gårdagen

Igår sprang jag 5km (4,9km faktiskt!) tillsammans med hur många andra som helst. Och less blev jag på alla som sprang förbi och trodde att dom var snabbare men som jag sedan fick springa förbi.... och så gjorde dom så att jag tappade fart. Lite drygt. 
Men hur som helst så är jag svin nöjd. Jag satte mitt mål, 5km på 30min. Sprang på 30,43min faktiskt men det är bra. Hade ett bra och högt tempo och runkeeper luras igen. Denna gång säger den en snitthastighet tror jag och jag tror att det är nuvarande hastighet så jag snabbar på. Det dumma är att jag orkar så mycker än vad jag tar ut mig. Jag är riktigt nöjd och nu är nästa mål snabbare och längre. hehe beroende eller vadå?

Innan loppet igår så handalde jag och jonte på systemet, så himla roligt att kunna handla hem mycket. Dock tråkigt att det typ kommer ta slut på en helg, nästan... orkar inte! Och när jag sprang mitt lopp så köpte jonte ett Sonos ljudsystem. Men han fick inte riktigt igång det. Så JAG fick sitta från typ 21 till tolv och hålla på greja med det där. och ni som känner mig vet hur dåligt tålamod jag har.. Men det blev riktigt bra tillslut och ikväll är det dags att hämta ut band och greja hemma inför fredagen förfest som blir hos oss. Förra året kunde vi inte bidra med något alls eftersom vi bodde i täfteå men i år får vi bjuda igen. Synd bara att vi inte har någon gräsmatta. Men vi har ju en stor fin altan och flera våningar att vistas på. 
 
Eddie och Daniel kommer ikväll och imorgon ska vi iväg på brännboll vid 13. Vet några lag som spelar då så det blir roligt att se. Hoppas på bra väder, eller åtminstone ok. 
Regn- nej tack. Typ allt annat funkar, förutom kanske snö?!
 
Puss & kram. 
 

helgen

I helgen som var så körde jag dels egen poleträning och sedan 3 möhippor på lördagen vilket resulterade i att jag nu har feta blåsor i ena handen. 
Körde fel stång som gjorde att jag hade super grepp. Samtidigt som jag höll i möhiporna så tog jonte och hans JMS Team hem en seger i Skellefteå. När vi mötttes upp hemma sen så käkade vi subway och började måla fasaden på huset. 
Under söndagen så hann vi med allt som vi hade tänkt och färgen tog slut. Det blev och kommer att bli super fint. Nu väntar vi bara på att all deppig regn ska sluta falla från himlen så vi kan fortsätta. 
På tal om det så börjar det närma sig yran och ledig fredag. Jag har tagit ledigt, min bror och Ekman kommer upp och vi ska ha en grym yra trots kasst väder. 
Förutom det så ska jag även springa blomoloppet ikväll. Mitt första lopp men faktiskt inte mina första 5km, ska försöka få en bra tid men vädret suger ju som sagt...Har inte sprungit sedan i torsdags men jag har varit i fullgång med allt annat så jag har ju faktiskt tränat. 
I måndags hade vi ett ute-träningspass med en instruktör från USM. Det var riktigt jobbigt för benen men samtidigt skönt. Igår höll jag i Corepasset på jobbet, det var extra jobbigt och jag börjar längta lite till sommaruppehållet. haha det är latmasken som talar. 
Vi har förresten sålt vår tv så nu har jag massor av tid till att försöka fostra Essi och läsa min grymma bok. Som tog slut igår. 
 
Det där skulle postas igår men då försvann det, nu var det tillbaka så varsågod. hahaah 

Morning

God morgon! 
Jag är långt ifrån en morgonpigg människa och än mindre en glad sådan. Och nu när Essi bor hos oss/är vår så har mitt morgonhumör blivit ännu sämre för den katten ska envisas med att sitta nere i trappen och skrika så högt hon bara kan för att jag ska gå upp och ge henne mat... Jag funderar seriöst på att sluta ge henne morgonmat (hon har alltid torrfoder hemma) och bara ge henne på eftermiddag/kväll. Men då är ju risken att hon blir super nattpigg. Fyfan! Det är intre trevligt alls så som hon håller på just nu. Dock så underlättar det när hon kommer och gosar som attans efter en stund. Jag brukar vänta tills jag ska åka till jobbet innan hon får mat bara för att hon inte ska bestämma så när jag väl har klivit upp så smörar hon som tusan. haha
Och jag börjar alltid min morgon på dåligt humör tack vare henne och jonte som snoozar. 
Men idag sken solen och jag hade ingen direkt tid att passa så jag cyklade till jobbet i jätte bra tempo och utan att det var direkt drygt.
Hur brukar ni börja eran morgon? 
 
 
Visa fler inlägg