Tävling

alltså, åååååh!!
Höll nyss på att skriva värsta glädjeinlägget men kom på att jag inte har nämnt detta i bloggen så ni skulle fatta nada.
Jag har tränat, koreograferat och filmat en ansökan till en Pole tävling nere i Göteborg. Sista ansökan var 20oktober och idag fick vi besked, jag kom med!! Och inte bara jag, Ida och Frida också. Så jävla roligt! Nu är jag lyckligast i världen, firar ju 6år med världens bästa grabb idag också så perfekt!
 
Bara att ladda och träna som fasen på spinny osv för att kunna sätta den där koreografin som jag har tänkt inför tävlingen. Det är inte samma och ska inte ens vara samma låt.
Klädsel och låt ska godkännas av juryn innan så jag måste ganska snart bestämma mig. Vet dock redan vad jag ska ha på mig tror jag!
 
Men FATTAR NI?! jag ska tävla i pole. Jag har saknat tävlingar, sa senast till Jonte igår att jag saknade att tävla i folkrace och nu ska jag alltså debutera i denna tävling. Eller, jag har inte tackat ja ännu men fasen. JAG SKA!!

Torsdag

Shit vad dagarna och veckorna går fort!
Den här veckan har verkligen svischat förbi. Det är redan Torsdag liksom!
Igår kom vår fina brevlåda och den är lätt störst på gatan. Kanske inte högst men fasen tjockast. Vi kan lätt åka bort en månad utan att ha någon som tömmer brevlådan. Perfekt!
 
I helgen vankas halloweenfest och jag är as pepp. Troligen utgång på det också så blir ju riktigt bra. Synd bara att jag börjar känna mig rätt förkyld och krasslig. Men det är inget som lite Alvedon fixar.
 
Nu ska jag återgå till mitt arbete, hörs hej!!
 
p.s. snart är det jul!
 

Händelserik Onsdag

heeeey baberiba!
 
Idag har vår brevlåda kommit. Sån konstig lycka man kan känna för nå sånt? haha helt sjukt.
Skickar Jonte att hämta den i Täfteå eftersom han slutar före mig och så kan jag börja med maten när jag kommer hem. Sa jag att jag gjorde världens goaste mat igår?
Nämligen kött i min favvosås. Dragon och senapssås. Och jag är inget fan av senap, men mumma vad jag älskar denna sås.
Man ska blanda grädde med stekspa och diljonsenap. Ta bort köttet som man har stekt alltså och så håller man i ingredienserna. Det är dragon, kalvfond, honung, citron, salt och peppar och det jag nämnde innan och fasen så gott det är. Det var super gött att ha det i matlåda idag så ska lägga ner lika mycket kärlek i min middag ikväll.
 
 Vill ni ha ett riktigt recept så säg till så fixar jag det. För alla borde prova att laga det. MUMMA!
 
För övrigt så var jag och fixade mina bryn på lunchen. Så jäkla skönt att ha dem fina i några veckor iaf. Har ju hittat en tjej på face som är grym! Hon förstår mig verkligen och gör perfekt bryn.
Slutade även med att jag köpte nytt ansiktsvatten och dagkräm. Dagkrämen har varit slut länge men har dragit mig för att köpa en och använt en annan dålig som jag har haft hemma. Fasen så det märks snabbt på hyn. Och ansiktsvattnet har jag snålat på som sjutton för att det snart är slut.
 
Det är sån skön och lyxig känsla att köpa och komma hem med nya ansiktsprodukter. Först och främst så är det fina produkter som jag vet kommer göra susen för min hy men så är de så fina också. Skulle ju lätt kunna ha mina alla miljoners miljarders flaskor framme. Både till hår, hy och kropp bara för att det är så förbannat snygga.
 
Den här ansiktsserien som jag har börjat med ny är grym. Den är så skön och fin och heter Bioline. Dagkrämen som jag använder är mot rodnader och heter typ nånting blåbär och är då lila. Den är väldigt mjuk och skön samt lugnande. PERFEKT!
Vilket blandat inlägg det här blev. Alltifrån brevlåda till mat till rengöring. Men ja, sån är ju jag. Allt-i-ett ;)
 
P.S jag har druckit julmust för första gången (tänkte skriva i år men kom på att jag nog drack i januari) i vinter. GOTT!
 
Visa fler inlägg