22,21

just nu vill jag bara säga att mitt liv suger. punkt.
Jag vill inte vara där jag är just nu, jag vill inte sitta på mitt feta arsel i min ensamhet och tycka synd om mig själv.. 
som jag gör just nu jag vill vara hemma med min familj, eller i idre med dom eller med jonte och alla vänner i kittefjäll. jag vill inte ha mer än 50mil till allt jag är van vid. jag vill bara inte!! jag vill inte vara ensam. jag vill inte bli avundsjuk på alla som har roligt jag vill inte bli en bitterjävla kärring fast jag inte ens är 20år. men det är precis vad jag håller på att bli. jag vill fortsätta vara en glad elin och sprida glädje till alla jag träffar. 
åhhhh....så far åt helvete ni som häller salt i såret hela tiden. ni fattar ju inte någonting. fast att jag flyttat hit med egen vilja och oftast trivs så mår jag även dåligt ibland. längtar hem och saknar mina vänner. mina syskon och min vardag. 
blä!

When the children cry, let them know we've tried.

Alltså , terminatior vad fan är det för film egentligen! Så kass och inte en enda snygg kille, blä!! Idag var första typ jobbiga påskdagen på coopet, full rulle hela tiden och lagomt med strul. Som tur var så fick jag bara snälla kunder, eller så var jag extra glad och trevlig? Who knows?! Kändes bra att gå hem trots att det kändes som ett stenhårt styrkepass! Over and out, nu blir det Irene huss i sängen i älsklingens varma armar. Imån drar han och grabbarna till kittefjäll medan jag får slita för vårt levebröd !
Skepp ohoj!

Duktiga glada Elin är tillbaka!

Så idag på jobbet var jag super pepp på träning, jag jobbar klart åker hem och gör lyxmiddag (bakad potatis och fläskfilé ) sen dog jag. Min ork tog slut totalt men jag försökte vila mig pigg på soffan och peppa mig själv mentalt - det gick sisådär!! Men tillslut så bytte jag om och följde med jonte. Nu har jag kört 20-30min kondition på cykel och crossfit, så otroligt skönt nu i efterhand . Endorfinet bara sprudlar! Om jag tyckte soffan var skön innan passet kan jag bara gissa hur skön den lär vara nu!! Puss
Ps. Jag börja blöda näsblod efter passet träna jag rätt då? 😏

Visa fler inlägg