valbo

Min dag suger. Och inte blev det bättre av att en sur tjej kommer hem och anklagar mig för allt möjligt hon surar över.!!
Iaf så vakna jag på tok förtidigt på grund av min hosta, som jag heller inte kan sova om nätterna pga....
dagen har jag spenderat med sophie i valbo. Jag shoppade en typ shorta, kort, och ett linne, och ögonbryns färg. haha :)
mer orkar jag inte berätta, jo jag har super power. iaf idag på ikea, puttade omkull min låsas pappa. hahahah det ögonblicket skulle jag vela ha på film kan jag lova.

Jobbet jag annonserade att jag hade, finns inte mer. upptaget. sorry. Godnatt !

humor :))))

Stina, min syster, fyllde 7år idag.  Grattis älskling.
Hon fick massor med fina presenter, men hon blev även rädd för min barbie häst som jag låna ut åt henne. huhuh
Dagen har bestått av en massa fikande och det kommer jag inte må bra av imån,  ;S 
aja, bara att tagga fotboll och film ikväll. Med mig själv, kul. Men jag är lite halvsjuk, men ändå sugen att åka till valbo.

jag har fixat ett sommarjobb, ett endagsjobb, och ska ta med en kompis. Nån som har lusten att jobba en dag? Det är ett hårt arbete säger pappa, hör av er senast tisdag mitt på dan typ för sen på kvällen får jag väl bestämma själv då antar jag...   :)

E. Den blir ful sådär.
J. Vadå ful?
E. den blir ful med långa ben.
J. Men då är du också ful.

semesterplaner

Jag sitter precis och tänker på hur gärna jag vill flyga, flytta och bara fara härifrån. bort bort bort från all verklighet.
Men snart börjar iallafall semestern, men hur exotisk är den? Vi ska ju på semesterracet i kalmar, sen till Öland. Myys. Sen ska vi till Danmark med mamma, och massa andra ställen jag glömt. Vi ska kanske till mitt älskade norge också, men inget bestämt eftersom jag verkar vara den ändå som vill dit. Men jag har noll koll på vilka datuom allt händer på, eller ungefär. Först kalmar, öland, sen firar vi min bror och mig, sen danmark och allt. Och kanske nån gång i oktober ska vi till Estland på Tävling, men herregud. Då är allt bra väder borta, speciellt där som det är liknande sverige....
Men samtidigt som jag tänker på hur jobbig min sommar är , och tråkig... så kom en gammal skön låt "leaving on a jetplane"
All my bags are packed, I'm ready to go,
I'm standing here outside the door
I hate to wake you up to say goodbye
But the dawn is breakin', it's early morn',
The Taxi's waitin', he's blown his horn
Already I'm so lonesome I could die.

Jag vill åka bort !!! 
Dessutom är min syster i Polenoch besöker auschwitz , med Marie. Jag är både avundsjuk och irriterad. För nån gång, en dag, skulle hon åka med sin mor och jag skulle flölja med. Men den dagen försvann och jag bara fortsätter drömma.. Den resan försökte vi göra i klassen men fick inte något bidrag. Synd...
Visa fler inlägg