Every rose has its thorn

Idag är det på riktigt min och min fina fina jontes dag. Idag har vi hållit ihop i 5år. Förstår ni, 5år!?! vart tog den tiden vägen? Hur som helst haft de roligaste 5åren med honom och fler, och roligare blir det. Och det är faktiskt komiskt att man kan älska någon mer för varje dag, ha roligare tillsammans med någon för varje dag. Så häftigt, för alla gånger är inte förhållanden en dans på rosor. Man är ju människor båda två med ups and downs, bra dagar och dåliga dagar och sen har vi ju jag och mina mensdagar. hahah Snart kommer mamma upp också, så himla roligt! Sitter nu och håller på att vänta på att kakan som jag tog ut ur ugnen ska kall så jag kan bre på glasyr. mumma heddå :)

Trophy wife

Igår var det verkligen en dag som jag nyttjade fullt ut. Började med att kliva upp tidigt för att åka med Sanna i nordmaling där jag mötte upp min klasskompis för att plugga tillsammans. Blev bjuden på tacos där och fick massa gjort, sen kom sanna vid 15,30 tiden och vi rulla tillbaka till umeå. Då följde jag med henne hem och vi lämna bara över agnes till markus och drog sen och träna på hennes gym. Hon hade typ 5gratis tillfällen också som vi ska passa på att nyttja. Super kul :) 
Sen åkte jag hem, käkade lite pasta och bacon och sen med sara till Polestudion och köra 1,5timmes pole. Jag lattja mest runt och fula mig men jag är då trött i kroppen idag. 
När jag kom hem efter träningen tänkte jag duscha och chilla i soffan och se serier. Sluta med att när jag kom ut ur duschen kom migränen fram och jag blev däckad på soffan till 23,45 då jag stappla i säng och somna. 
I morse när jag vakna så hade jag fortfarande ont i huvudet och jag har varit lite ljuskänslig. Jonte och jag var på stan och han beställde nyaste Iphone 5s i guld, mannen med guldbyxorna.... Sen tog vi en lunch på utopia utan att jonte blev stressad och det var gott. Nu har vi tagit det lugnt hemma och sett serier, han ska snart åka och jobba och jag ska göra veckans prov så jag slipper tänka på plugg sen. 
Fick ett glädjande samtal nu på eftermiddagen också så nu sitter jag med ett fånigt leende och väntar tills nästa vecka. Vill inte avslöja för mycket utan vi tar det sen när det är aktuellt. :) 
 
Puss ochkram.  ikväll kommer mami och skruttisarna. mysipys!! 
 

Tillsammans mot cancer

Andas in och andas ut. 
Det är precis vad jag måste göra nu när jag sitter och ser på tillsammans mot cancer. 
Fyfan vilket mäktigt och tungt program och fyfan vilken förjävla sjukdom.
Tårarna är många som fyller mina ögon och faller ner på min kind. 
Det är många som blir drabbade och faktiskt så är det aldrig skrivet i sten vem eller vilka som blir sjuk eller som överlever. 
usch och fy vill jag bara säga! 
 
Det gör så ont i hjärtat och om man blir så arg. 
Visa fler inlägg