Morgonrocks mys!

Dags för fröken Elin att jobba helg, och inte nog med det så har mannen lyckats smita till stockholm. Han tar varje vaken möjlighet att få fara runt. Dock så  hade det varit mysigt att få komma hem ikväll med mat på bordet och levande ljus. Men icke, hah ! Tror han lovade mig det på söndag, vi får väl se hur det blir.
Ser fram emot helgens jobb för det ser lovande ut.
OJ, kolla klockan. Jag börjar om 40 min och sitter än i min sköna mysiga morgon rock.
Dags för smink och fix så man orkar med och ser fräsch ut hela dagen.

Brunch á lady & lufsen

Nu sitter jag och äter typ brunch kl 10!! Det är inte lätt att börja kl 11, man sover lite längre, äter sen frukost och sen kommer man till jobbet och blir ändå hungrig vid 12-14 men då har man för mycket att göra för att gå och äta..
Så nu sitter jag och har gjort mig en brunch, en riktigt lady och lufsen middag! Gott , men konstigt.
Men jag är super redo för jobbet och ska göra massor!

Weekend

Nu har jag haft en toppen helg med besök av wenche, anders, linnea, alva, josef och linus. Vi fick upp två hyllor i vardagsrummet som de hjälpte oss att få upp. Annars hade vi tjafsat med vart vi skulle ha dem i kanske fem veckor ;)
Nu i veckan skulle pappa ha kommit men han fick problem med ryggen så det blev inget, väldigt tråkgt för jag längtar efter dom. Saknar stina tok mycket, vill bara att hon kommer upp och busar . Billie och otilia med. Jag har faktiskt turen att eddie och linus kommer upp. Haha igen, linus tar varje chans han får att komma upp :)
Nu ska jag fixa lunch som vi glömde göra igår eftersom vi åt på  maxx.. första gången vi köpte hem mat därifrån faktiskt!  Sen så var våran frukost ganska dålig så det måste handlas idag tills bröderna kommer upp.

Visa fler inlägg