Äckliga gubbar

Imorse när jag körde till jobbet så kände jag en doft av rök i bilen. Jag står ju alltid någon minut i bilkö vid bron innan jag lyckas ta mig till jobbet. Och när jag tittar åt höger ser jag en man som sitter och röker i bilen. Så jävla äckligt. För det första när man kör ska man bara köra. För det andra så sabbar man bilen nå sjukt mycket och för det tredje så är det extra äckligt att röka inne. Fyfan den personen kan vara hur bra och trevlig som helst men i mina ögon blev det en riktig lortgris, en äcklig lortgris. Usch och fy. Stay out of drogs and stay in school!
 
Nu ska jag snart springa iväg för att fixa min bryn en sväng. Lika bra att passa på innan alla pengar är borta hehe. Är lite deppig för att vi dels kollade på markiser igår som jag nämnde och för att jag betalade räkningar igår. Denna månad ska bli en mindre utgiftssugarmånad och en mer "var nöjd elin", spara och planera. 
Hoppas att jag håller det. 
 
Igår innan jag gick och la mig så smörjde och masserade jag med tigerbalsam på mitt onda smalben, sen klippte jag av en strumpa och trädde över för att få lite tryck. Så jäkla skönt. Idag känns det mycket bättre och jag ska nog springa efter jobbet. MEN på mjukt underlag. 
Funderar på promenad till elljusspåret och se det som uppvärmning, sen springa där 3,5km typ. 
Bra eller dåligt medtanke på mitt smalben?
 

Gick ass monday

Igår var det ny kursstart i pole. Jag stannade kvar på nivå 5 och kommer att göra det ett tag tror jag :) hur som så var träningen hur bra och rolig som helst! Balansen mellan lätt och svårt var perfekt. Och den var jobbig för musklerna. 
Idag körde jag mitt andra lunchpass med core för mina kollegor. Det var sååå mycket jobbigare idag och eftersom jag ledde passet var jag tvungen att föregå med gott exempel så jag kämpa fast jag var helt slut. Har inte riktigt återhämtat mig ännu. 

På tal om återhämtning så värkte det i hela min kropp i natt eller mest i höger smalben där jag har ont. Jag tror att kroppen läkte sig själv. Har lite ont när jag går men nästa gång jag springer så ska det BARA vara på grus/gräs/eller annat mjukt underlag. Inte på asfalt. Men fan asfaltsvägen är såå mycket finare längs älven. Nåja skogen är väl också fin!

Efter jobbet så åkte J och jag till sunoff för att få en tanke och offert på markiser.. Fyfan så dyrt det är.

Nu är vi iaf påväg till Ludde med thaimat från thaivagnen på Ersboda. Ni som inte har testat den har ju missat en viktig smakupplevelse. 

En bild från vår sköna prommis förra veckan! 

Runningprogress

Jag är så impad av mig själv. Jag har aldrig egentligen orkat springa och absolut inte i dåligt väder. Men nu efter några veckor sedan jag började springa på riktigt med ett mål så har jag redan impat på mig själv. Jag orkar, vill och kan mycket mer än vad jag trodde. Idag sprang jag, visserligen med några promenader, 5,43km.... i regn!!! 
Hur bra som helst. 
Jag tror också att jag kommer springa blodomloppets 5km utan större problem. 
ett mål med löpningen är att förbränna fett, tighta till hela mig och bli fit. Och då måste jag även springa i regn och annat dåligt väder. 
Så heja mig. Vad har ni för mål med träning? Har ni något tips till mig med min träning? Vad ska jag göra för att slippa värk i smalbenen? 


En annan sak. Jag ska köpa en ny cykel. Den ska ta mig från punkt a till punkt b, till och från jobbet och den behöver inte vara något super exklusive. Den cykel som jag har idag rullar dåligt men har tills nu varit bra. Vad ska jag köpa? Är inne på en 7växlad 28" men sen då? Märke, butik och pris?! Gärna inte svin dyr. 


Min lilla familj! ❤️
Visa fler inlägg