2 veckor

sedan jag skrev i bloggen.
då märker ni hur aktiv jag är med mitt bloggande men jag vill börja blogga från mobilen men vet inte hur man gör. Några tips??

Jag har börjat fundera på om och vad jag ska plugga  senare, och som jag känner nu ska jag plugga vidare till hudterapeut. Har börjat kolla skolor och hur man kommer in på det men det är ju två år kvar och jag är  ju som sagt undom och ändrar åsik hit och dit nästan hela tiden.

En riktig vecka har nästan gått nu och jag har haft en dag på praktiken -vilket var något jag längtat efter- och två "riktiga" skoldagar.. Slutar kring 5 nästan varje dag förutom på fredagar då jag slutar halv 4!

Dansen har börjat, har hunnit med två kurser och har en kvar. Tänkte först dansa mycket mer men kommer nog inte orka med allt om jag gör det. Idag är det dags för en ny frisyr, har färgat håret och tänkte klippa bort det som är slitet nu .

five days in london

Igår kom jag hem från 5 underbara dagar i England. Åkte dit på torsdagen med sophie och lina och vi kom fram till Nunhead (som ligger en bit ifrån London) ganska sent på kvällen, då var vi helt trötta av både resan & det piskande regnat som störtade ner i två timmar. Så vi tog oss lite fish & chips, té och drog oss för att sova.
På fredagen var vi ensamma hemma Agnetha och andrew hade redan gått till sina jobb när vi klev upp vid 8 engelsktid (9 i sverige) och ingen av oss var speciellt hungriga utan bara sugna på att komma iväg och shoppa. Så vi tog en brunch på harrods, fast vi gillade inte maten så vi beställde in efterrätt och personalen tyckte vi slog på lite väl stort för att inte äta upp maten. Men efterrätten satte fint och får det fortfarande att vattnas i munnen på en när man tänker på det, nybakade scones!!

Sen åkte vi till oxfordstreet och shoppade masssor massor. Vi hade egentligen tänkt se någon musikal men hade otur för att det inte fanns några biljetter. När vi kom hem så var agnetha på puben och andrew gjorde iordning middag till oss, potatis, kebab, någon korv och koskos.

Sen på lördagen åkte vi ut till camden som har en marknad varje helg, det påminnde om rättviksmarknaden lite så var väl inget speciellt.  Efter den åkte vi vidare till oxford igen och kolla in dubbelt i alla butiker och hitta några fler mysiga ställen!
& vi knäppte gammeldagsa foton på oss alla tre som blev jätte fina. hahah

på söndagen tog vi det väldigt lugnt och bara åkte runt lite, fikade i hydepark och handlade mat som vi skulle bjuda Agnetha och andrew på, vegetarisk lasagne. Allting tog slut, det var så gott & det tyckte även de. Sen börja vi packa och sånt för vi skulle upp klockan 5 på måndagen. Som bara blev en enda lång resa hem. Men medan lina sov på planet slog jag och sophie varann lite, det var skit kul. & det tyckte tysken bredvid oss också. hahahah

puss puss
Hoppas alla nyfikna orkar läsa! :)
Visa fler inlägg