Vill inte ens köpa sommarkläder på rean...

Den här sommaren och dess dåliga väder är verkligen deprimerande. Jag var i början på sommaren små sur över att vi ska till spanien en vecka istället för att åka båt i sthlm-skärgård en vecka, ja jag vet bortskämda elin.. Nä men jag uppskattar mer svensksommar än utlandet på sommaren, men då ska det också vara en riktigt svensksommar. En sommar som det faktiskt åskar på nästan varje gång det regnar och där det faktiskt är varmt på kvällarna. Inte en sommar där det regnar konstant och nästan är nollgradigt på nätterna. Då är jag överlycklig över att vi ska till spanien en vecka. De få dagar som vi nu har haft, jag pratar då generellt i Umeå där jag har hängt, har jag ändå tagit vara bra på. Lika mycket som jag passar på att jobba och gömma mig i studion när det regnar så mycket som idag. 
 
Vädret är så dåligt så jag inte ens vill handla sommarkläder på rean. Det är flera klänningar och kjolar som jag tidigare har sneglat på och trånat efter, men när jag ändå bara springer runt i byxor och koftor så vill jag inte köpa nya fina sommarkläder. De kommer ändå bli "gamla" till nästa sommar då jag kan ha dem- förhoppningsvis. 
 
Nu är det nedräkning på jobbet, funderar på att åka hem och jobba det sista för idag hemifrån. Umgås lite med Essi innan jag ska åka hemåt i typ en vecka. men vädret som sagt, det suger. Och jag vill inte cykla i spöregn, än mindre gå till vasaplan för att ta bussen hem. Hämtning någon?
 

Down to the river

Shit vad jag är låg just nu. Jag behöver mat och det är väldigt snart.. Igår hade jag en hur mysig dag som helst med min kusin och moster som kom förbi för en natt. De hade varit på jobb och hade typ vägarna förbi. Vi grillade lax och sötpotatis och gjorde en jätte god kall sås till med dill och rödlök. 
Jag köpte även krukor och blommor igår som jag planterade och ställde på altan. Det blev super fräscht! 
Jonte som har semester passade på att dra på Rex igår och då fick jag lite egen tid med moster och kusin. 
 
Idag har det varit fullt ös på jobbet, det kommer det att vara tills jag får semester på fredag. Kan ni gissa att jag längtar? Dock verkar det inte som att vädret ska bli nå bättre men vi får hålla tummarna att det blir det. 
Det är tur att jag ska umgås med mina favorit tjejer ikväll för då får jag massa energi och det behöver jag. Om ni skulle se mig så skulle ni förstå. Fy sjutton så tungt det är nu alltså. Hinner inte träffa jonte så mycket heller och vi kommer typ gå om varann nu fram tills jag kommer hem igen någon gång nästa vecka. Men så är det ibland. Jag, josefin och Sara ska gå och se snygga Magic Mike och få dö lite till snygga dansmoves och halvnakna (eller nakna) killkroppar. JAMMMMI! 
 
Hadeee!
 
 

Macka för 5kr

På mitt jobb kan man snabbt och enkelt köpa en macka för 5kr. Då får man välja olika bröd men inget av dem är speciellt "nyttigt" det är något ljust bröd och något mörkt som jag inte tror egentligen räknas som mörkt. På mackan får du en skiva ost, skinka, tomat och gurka. Den har mackan har varit en del av min vardag sen jag började här, för det är så enkelt. Den är färdig, god och kostar 5kr........ Den är inte så himla enkel och god för min kropp.
Jag minns en tid på coop när jag slutade helt med mjukbröd och åt falurågrut i mängder. Det nästan rasade bort fett från min midja och mina kärlekshandtag var nästan obefintliga. Just då sprang jag heller inget utan jag gymmade lite då och då. Nu ska jag hitta tillbaka till en lite mer hälsosam frukostvana. Och matvana överlag. 
Den stora boven är sockersuget och att jag tillåter mig själv att äta så mycket sötsaker hela tiden. Det finns ju bättre sötsaker man kan äta typ som frukt istället för godis. 
Men det är något som jag själv aktivt måste påminna mig om och tänka hela tiden. Det kommer inte av sig själv.
 
Idag åt jag till frukost 4 skivor finn crisp (jag tycker att det brödet är sjukt gott), 3 skivor kalkon och så 2 matskedar keso. Jag la ihop kalkon och keso mellan två skivor bröd och nom nom så gott det blev. 
 
Hade lätt kunnat äta en sådan macka till utan att det skulle bli för mycket. Skön känsla!
Visa fler inlägg