Wakeupcall

Hej! 
Jag.måste.bli.bättre.på.att.äta.mindre.godis.och.sockersaker.punkt.
Herregud vad jag "unnar" mig och "förtjänar" söt saker. Sen scrollar jag runt på IG och får girlcrush på girlcrush på massa snygg brudar med (enligt mig) perfekt kroppar. Och dom har knappats byggts med socker och godis. Jag måste ofta ge mig själv en bitchslap/vaknauppsamtal för att faktiskt inse att "nej Elin, det är bra nu!" "Du förtjänar inte alltid gosaker". Jag har sällan ångest för det jag stoppar i mig osv men såna gånger så kryper den faktiskt fram. 
Nåja!! Nu ska jag bli 110% frisk och träna hårt innan en lång ledighet. Kommer spendera mesta delen "hemma i Gävle" för närmare vänner är det såklart årsunda och GH. Har kollat upp möjligheten till att träna på Pole poison i Gävle under denna tid & det ska gå great! Ska nog kolla upp den andra stuidon också så jag har alternativ.

Puss & kram! 


Lackar mot jul

Trots en katastrof dag med motgång på jobbet och sämst träning (för mig alltså, massa roliga kombos men inget funkade) så slutade dagen med total lycka. Jag hittade J's julklapp och den/det kommer bli perfekt. Vill egentligen berätta vad det är för allt och alla, framförallt för honom eftersom den är så grym enligt mig. Men jag får ju vänta nästan två veckor.. Vet inte hur vi gör om vi firar själva innan jag åker eller om vi bara lämnar paketen till varandra. OMG förtroendetestet där haha. 
Jag själv älskar paket och presenter. Det behöver absolut inte vara värsting värsting eller något dyrt men det ska finnas en tanke och mening bakom. Jag menar om jag får ett paket tuggummi och inte gillar att tugga så blir det ju fel, men älskar jag däremot tuggummi och det är min favvosmak så blir jag ju överlycklig. Ett stort plus om J skulle veta min favvosmak. haha 
 
Aja, hur går det för er med julklapparna? Köper ni till era käraste eller bara till småbarn/syskon?
Jag handlar till hela min familjeskara, stora som små, gamla som unga. Hur roligt som helst!
 

Hemlagat

Senaste dagarna har det gjort ont och svidit i mina ögon. Trodd först att det berodde på min halv dåliga mascara men efter att ha köpt en ny utan förbättring så fick jag ta till andra knep. 
Jag är så himla känslig kring mina ögon (vem är egentligen inte det?). Jag har aldrig haft linser eller kunnat ta på mitt öga och nu var tipset att ta ögondroppar. Oh my god! Jag blev super nervös och rädd. Efter att ha provat så var min rädsla super fånig för det var riktig skönt för ögat! Ska droppa en hel del ikväll innan jag lägger mig. På tal om ögon osv jag måste verkligen färga mina bryn och total rensa i skogssnåret men jag orkar inte! Hhaha 

Ikväll lagade jag godaste köttbullar med brunsås. Fick hem linas matkasse igår och det var veckans första middag. Alltså såsen innehöll lite lingon. Mums! Längtar redan till morgondagens lunchlåda!  Till och med champinjonerna till var goda- och jag gillar inte svamp direkt. 

Kvällen avrundades i J's famn och med hans snarkningar i nacken. Ett glas Zeunerts julmys, en liten skål med bågar. Alla dagar är tillför att förgyllas på olika sätt. 
Visa fler inlägg