träna eller inte

jag ligger justnu och funderar på om jag ska pallra mig iväg till gymmet eller inte. Jag var riktigt sugen nyss, men eftersom jag inte har ätit middag så tappade jag kraften väldigt fort. och jag är fruktansvärt bakis så tröttheten är ett faktum. Soffan är skönare och tv-serien känns bra mycket uppiggande.
Jag lovar, i veckan är det andra bullar. .Då börjar jag igen! Vad är det 3veckor utan träning? herregud....
jaja, nu så . andra bullar som sagt. =)
 
p.s att spruta vatten på en katt som tex biter på sladdar funkar jätte bra. Hon blir rädd och arg på vattnet inte på mig. wihoo. jag är som värsta räddaren i nöden!
 
 

Linn Saveman

VILKEN DAG! Kan tyvärr inte berätta väldigt detaljerat då det är väldigt privat och jag är trött.
Men jag träffade på en gammalbekant på jobbet idag, väldigt roligt .Fanns mycket att prata om.
Det hände en hemsk sak med en kund på jobbet , svimmade och fick hjärtstillestånd men tack vare civilläkare och ambulanspersonal fick dom puls på honom igen och iväg till sjukhuset.
Jag har hämtat hem katterna och jag har skypat med Linn.
Guud så jobbigt. Vet inte hur många gånger jag sa att jag var glad att sehenne. Sen började mina tårar fall och hade hon inte räddat det med att prata om annat så hade jag nog gråtit floder. Gråter lite nu med när vi lagt på, mest av lättnad av att ha gjort det klart. Och lite av att hon verkligen har det bra, och att jag saknar henne otroligt mycket. Jag blir känslig sådär varje gång jag pratar om Linn, hon är som en syster för mig som jag inte träffar eller pratar med. Kan man säga, det här inlägget är nästan dedikerat till henne så jag kan lika gärna hylla henne till skyarna. Hon är grym. Fattar inte hur hon klarar att vara där och ta hand om såna bråkungar. haha hörde domdock bara i bakgrunden men spelar ingen roll.
 
Linn baby, kom hem så jag får dricka vin med dig och ha galen utekväll. <3
hahah sött att tove lyckas vara med på de flesta bilderna från oss :)
PUSS god natt,
 
Visa fler inlägg