anställningen

jisses vad längesen det var jag skrev något! Men ni ska bara veta vad jag har gjort, jag har haft fullt upp.
Vi har kommit i bra ordning i lägenheten, ni har ju sett bilder tidigare men det är lite små förändringar och vissa stora. Vi har tapetserat om i vardagsrummet, det är det rummet som verkligen växer och får en riktigt personlighet.
Nog om det, jag mår riktigt bra!
Visst jag börjar bli lite mullig och tjock men annars så mår jag bra. Pratade med min chef idag om bidrag till gymkort, så nu så ! Snart så ! :)
På tal om chef, jobb! Jag har fått en anställning, en heltidstjänst på hygien på coop forum i umeå. Som säljare. Dock med väldigt mycket ansvar som säljare. Och jag har nu jobbat där i 4dagar och det är tok mycket jobb, super roligt och jag hoppas att det blir super fint tillslut.
Men sååå, jag Elin pauline Lundqvist, 19 år. Har fått en heltidstjänst. Dessutom är detta jobb väldigt nära mitt (för tillfället) drömjobb, vilket gör det ännu bättre. Tjohooo!!
Nu dags för dusch, laga mat och sen mys vid tvn tills pojken kommer hem.

Ses, puss!

Varje vaken sekund

Har ni kännt att ni vill säga ifrån men vet inte hur ni ska få fram just vad det är ni villl ha sagt. Det går inte att sätta ord på det? Det har jag känt, och det är frustrerande som fasen.
Jag har haft en förbannat jobbig kväll på flera håll, och jag bliir så jävla arg. Och jag har en tendens till att bli riktigt jävlig när jag blir arg. och riktigt grinig och då menar jag grinig som med tårar. Jag gråter och bryter ihop om och om . över nya saker och blr mer arg och så får jag bara ur mig små ynka försök till att säga till.

Och idag fårr det vara nog, jag ställer inte upp mer. Jag tänker inte finna mig i mer såna här sittsar för det gör det inte lättare för mig. Det blir bara lättare att längta hem. Och att inte bli tagen på allvar, utan att man ska behöva förklara sig för att bli trodd. nä då jävlar... Jag är så förbannat besviken på en människa, en och en halv faktiskt. Det finns en till men det är bara till viss del, mest är det pga av den fösta människan och resten för att ... för att den beter sig dumt. Så, med det sagt så har jag lättat mitt hjärta.

jag längtar efter jonte, han har varit borta för mycket nu på för kort tid. dislike!

Dagen efter personalfesten!

idag är jag så himla bakis, eller njaa inte så att jag ligger död. Men jag är helt slut! Det var en otroligt roligkväll igår, personalfest med hela coop-gänget. Vi hade reserverat en stor del av Costas som är en lite grekiskresturang tror jag. Det var sjukt roligt för det ramlade hela tiden in folk som jobbade sent och kom in så fort de slutade.
Jag slutade kl 19 och då skulle vi vara där, men för att inte dyka upp helt själv så kom nina till coop till 19 så åkte i tillsammans dit. Vilket var skönt för man behövde vara två för att komma igång utan att känna sig bortkommen. Som sagt det var super trevligt och runt tolv skulle vi börja hitta ett annat ställe där kvällen skulle fortsätta. Dock så hade ingen tänkt på det så de hade ringt och förvarnat att ett stort gäng skulle komma. De flesta åkte hem men vi va nog 15-20 st som ville in någonstans :) Jag som var yngst i umgänget var ju nervös för att få komma in på de ställen vi gick på men eftersom cheferna inte gav upp och åkte hem så lyckades vi komma in på en pub lite senare. ( vi hade kommit in på allstar om vi ställde oss sist vilket vi inte orkade).
Så på den puben satt vi en stund och roa oss och hade riktigt trevligt. Det blev rätt tidigt för mig, tror jag drog mig hem vid 01 tiden.

Tappade ju min telefon i toan också.. Jag vet, lyckat! Hade den i bakfickan, skulle sätta mig och kissa men just innan så hör jag "Plums" och ser ngt svart i toan. Sen fattar jag att det är telefonen!! aaaahH!! Och nej, jag var inte så värst full då. Två öl hade jag fått i mig. Så det blev till att torka den med papper och försöka få ut vattnet och det lyckades jag med, men så har jag nytt sim-kort och kan inte nya pinkoden. Suck...
Så när jag kom hem plocka jag isär mobilen och la den på elementet, vaknade i morse och blåste med fönen på den och sen nu funkar den super bra. =)

Just det, idag tävlar jonte på mantorp med familjen åhlin i 8-timmars. Hoppas det går bra för dem! <3
Visa fler inlägg