MATTOKIG, eller bara elin ? ;)

Jag har ätit och ätit, att jag inte spricker?!
Först åt jag typ 13 chickenbits i skolan, plus massa ris. Sen käkade jag typ vid halv 4 en stor strips. Men bara en timme efter är jag vrålhungrig. haha shit! Hade jag haft möjligheten att äta tills jag inte orkade mer, hade jag nog käkat ihjäl mig en dag som idag!

Slutade 15 idag och dansen började 18. Så det blev 3 timmar på stan med frida. Hittade en snygg väska på åhlens, som jag inte köpte! Ett par snygga tights på lindex, som frida köpte. Ett par snygga benvärmare, som jag köpte.  =)
Ialllafall så ångrar jag mig, skulle köpt hårfärgen jag tittat på. Mamma sa att hon hade "en sån liknande färg" hemma. Eller inte, hon hade en svart/brun, en super blond och så mörkbruna slingor. Hon sa också att hon haft ljusa slingor, fan hon måste börja använda glasögonen mer!! Dessutom börjar jag tro att hon är färgblind, fast då ser man inte typ röd, grön och gul. Men hon ser nog inte , brun, svart och blond.

Iallafall, de första som händer när jag kommer hem är att jag går och visar hur långt ner i spagat jag kommer efter den här träningen. jag jobbar verkligen för att komma ner!! min dröm sen länge.
Sedan är det bara dags för att hjälpa mamma laga veg.lasagne som hon så gärna vill bjuda sina syjuntakompisar. Värre skvallertanter får man då leta efter.

Just nyss ( ett uttryck jag vet är fult men som jag gillar) så gav sophie mig hopp om att köpa hårfärgen imån, och färga hos josefin. Om jag inte får de där, så åker jag til sophie innan och färgar !;) måste ju passa på medans sophie bor kvar i huset. <3 fflyttar om en månad tilll ssssandviken. buhuhuh scarrrrry ! ;)
Jag vill bli ljusbrun, i hela håret. pallar inte vara röd längre,!!!

30/1-min turdag? fan heller


Vad håller jag på med? vad vill jag med de? Egentligen?

Denna fråga har jag suttit och klurat över hela efterimiddagen och även en stund under dagen.Samtidigt som jag har irriterat mig över Swebuss chaufförer och shemaplanerare. Dock har den här dagen absolut inte börjat bra, men när jag kommer till matten i morse fick jag veta att det var min turdag. Men då har jag ändå hunnit med att, försova mig lite, duscha för länge, fick en dålig hårdag.missa sminka mig, kalkat (i den nya snön som kommit, usch ge mig sommar och värme!), missat bussen till resecentrum, kommit 20minuter sent till matten. Ja det har varit alltifrån min tur dag. Jag höll dessutom på att halka när jag gick genom stadsparken till * och faktist så behövde jag bara knappa in koden en gång, vilket jag glömde säga till dig! ;)
Efter dansen, ( dansade 18:20-19;20) så gick jag för att vänta på bussen, då är bussen 10 minuter sen och ska in och tanka! Jag höll på få ett psykbryt. 
Bortsett från allt hemskt som hänt idag, är jag ändå lite glad. En otursdag som ändå bringade lite lycka. Så ska de väl kanske vara?

kanske är ett bra ord, ett rätt smart ord. Kan Ske, något som kan hända. Kanske= att man inte riktigt vet. jag tror jag gillar de ordet!

Maybe I care more than I need or should?
Visa fler inlägg