långt långt bort

tjaaa, jag låna nyss annas hörlurar medan hon är och käkar. Och satte igång första låt som kom upp imitt huvud, back it up- beenie Man.
Bra gjort ! Nu kan jag inte ens sitta still, den är så skön.  :) Iallfall så är jag super taggade inför ieftermiddag! Ska åka med 14 bussen till gävle möta upp sophie.. Sen ska vi kila iväg och fixa ögonbrynen och så ska vi gå en stund på stan där. Och käka på max, jag har längtat en aning kan jag ju säga. Och sen ska vi ta bussen till valbo och kolla runt lite där. Jag ska iallfall köpa en present till jonte jag tror jag vet vad jag ska köpa men sophie får ta och ge lite råd !!

ELLA ??! jag förstod aldrig vad teater riga är ? så nu får du allt ta och förklara dig lite ;) fast jag tror jag ska vara hemma bara på fredagen ändå så , och på lördag ska jag nog iväg på fest! yeeeGrejen med J.LO är att hon dansar bra och har en otroligt vacker kropp. Men just den här låten tycker jag inte var så mycket att säga hej för.

no he nevere cleans up

idag vaknade jag av min klockan kl 6 och hade inte stängt av den, men som tur var så fick jag somna om direkt. Gud så skönt det var, sov till halv 10 sen gick jag upp och käka frukost gjorde mig klar och åt lite mat också. Sen var det tags att ta bussen tiill sandviken...
När jag kom till skolan följde jag med matilda, johanna och elin och åt & det var keso så jag tog lite sånt ockå. jammi, nu har jag bara matte och två handels lektioner kvar, fast egentligen blir det bara två lektioner. Handeln sätts ofta ihop till en lång lektion och det är skönt!

ikväll blir det en massa plugg om både natukunskap som är prov på fredag och historia och samhällskunskapen.Som ska in på fredag.. jag tycker att det var lite mycket att hinna på två lektioner. Speciellt när man inte fattar, men så är det ju!
Visa fler inlägg