Lill-lördag på en tisdag

Igår åkte vi ut till täfteå för att fixa och kolla och nu har jonte officiellt bytt jobb! Han börjar på måndag :)riktigt kul för han faktiskt. Men sämre för oss då vi måste planera om semestern lite, men tror nog Allt faller på plats ändå. Anna och Martin öppna en flaska rose och eftersom jonte körde fick jag mig något glas. Sen blev det en flaska till och några cider. Ludde och Nadja kom ner också och vi prata om allt riktig trevligt men imorse var jag trött! Jag som skulle upp vid 7 och sola osv jag kom inte upp fören vid 8, tröttare än tröttast. Men nu har jag parkerat min bakdel på balkongen och steker! Enda fördelen med att börja senare om man tar vara på timmarna innan :)
Det här är en sån bra vecka igen, jag jobbar igår, idag och imån sen 4dagar ledigt och brännbollsyran kör igång! Ser ut som att vi får topp väder hursomhelst så känns riktigt bra! Sommarn har typ
Kommit till Umeå nu :)

Pusspuss

Frissan

Imåndags var jag till frisören och Lyxa till det lite! Känns riktigt bra och jag är jätte ljus i håret! Är dock lite osäker på vad min lillasyster kommer säga! Jag har ju alltid haft lång lugg nästan lika som håret och hon har haft riktig lugg! Men på senaste året har hon sparat ut det lika som syrran! Så sött så jag har ju dragit ut på det här med min lugg men nuså!! Haha men den är då i vägen ibland!

Snart så

Sen jonte och jag blev sambos och jag tog det enorma klivet ut i vuxen världen. Jag flytta ju inte bara hemifrån utan 50mil hemifrån!! Men sen dess har det känt som att vi ses mindre än när vi pendla. Visst träffas vi i veckorna men då gör vi inte jätte mycket för vi jobbar olika och är olika trötta! Sen kommer helgen. Jag vill göra något för att jag är ledig men då är han borta. Nästa helg, då jobbar jag , han är hemma men hittat på saker att göra. Jag äter fan mer middag själv och sover själv sen jag blev sambo..det är ju löjligt! Men jag ser ljuset i tunneln Ska bara lägga i en högre växel och kämpa mig fram. Snart så!!

Visa fler inlägg