don't stop belivin'

just nu sitter jag i soffan och går igenom för ca 100:e gången om jag glömmer något super viktigt i packningen. Men jag tror inte det, det är mycket som måste packas ner i sista stund. Som används dagligen och sånt hatar jag.. jag blir så stressad av att inte kunna packa ihop allt..
Men överlag ska det vara klart. Det måste det vara, hinner inte sen.
 
Direkt efter jobbet så kom jonte och ludde och hämta mig, vi åkte till jontes föräldrar och käkade. Martin hade gjort jätte god kyckling med nudlar til. Mumma. fick även med mig en matlåda till jobbet imån. Det uppskattas ! :)
Sen satt vi där och mös med lite glass och prat om allt möjligt. Jag gillar dom eftermiddagarna, sen var det dags att åka tillbaka till stan. Jonte och ludde skulle på bio men eftersom jag knappt kan sova en hel natt utan att vakna nu så valde jag att gå hem och packa och fixa. Filmen var väl inte någon som tok lockade mig heller, dessutom har vi varit på bio lite mycket denna månad.. (och vecka)
hoppas Jonte kommer tillbaka snart så man får kramas lite, vi har knappt hunnit ta i varann sen vi sluta och än mindre pratat om något. Det är jobbigt, väldigt frustrerande. Då vill jag bara ringa han när han är på bio för att berätta saker som jag har tänkt på och kommit på.
Blev ingen träning idag, det gör inget! Hinnwe man inte, så hinner man inte.
 
Har sytt ihop en jätte fin klänning som en knapp hade lossnat på. Det gick bra, jag är lite händig ändå-på ett bra sätt. Eller? haha
 
nu är jag pepp på fest och spanien, väääääärme. Ge miiiig!!
 

where have you been

Nu är jag trött på att vara den som hela tiden tar tag i saker. Jag tänker sluta gå hela vägen utan nu är det dags att mötas på halva. Så är det. För jag är trött på att bli besviken på människor som ska hjälpa och stötta (sure, det finns ingen regel men en oskriven i min värld säger att vänner hjälper varann)
 
Igår var det gym på morgonen, hård träning! Ett nytt program är gjort och det gäller triceps, bröst,mage och lite rumpa. Det kändes riktigt konstigt att jag hade gått upp så tidigt när jag hade kunnat sova på took mycket längre. Så vid 4tiden på jobbet började jag vara redo att gå hem ,men icke. Då var det 4 timmar kvar! Herregud.. Så när jag kom hem var jag riktigt trött, duscha och såg på lite tv med jonte. PLus att vi unna oss lite popcorn. Mums! :)
 
Idag är det torsdag och jag har träningsvärk. Det är skönt men blandat med värken i ryggen (som aldrig släpper) så är det förjävligt. Men dagen på jobbet ska nog gå riktigt bra ändå. Det är ju bara idag och imån kvar sen semester!!!! =)
Längtar efter gomiddagen på fredag, handlade dessutom små saker till den igår. Jag fick ju fixa plastglas, chips, nötter, druvor osv. Vi ska ha lite för(-)snacks i huset innan vi åker och fördrinkar.
 


 
Lite bilder från min 20års fest för ju alla glad, dock så är ju mina egna bilder helt borta.. stula. åt helvete med dig som tog dom!

P.S
Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Det är lite obekvämt i halsen. Suck! Alltid när det börjar flyta på.
Visa fler inlägg