Värk i hela kroppen

Idag är jag glad & mycket piggare. Mycket tack vare en mysig morgon med kärleken som fick en "sov morgon" idag. Han ska iväg och besiktiga bilen och passade på att även köra mig till jobbet. Himla mysigt det där att spendera morgonen tillsammans istället för att jag ligger med huvudet pressat mot madrassen och massa kuddar över för att inte höra honom på morgonen. hehe. Tycker att han ska börja jobba senare på dagarna framöver. Och helst i stan så vi kan samåka.
Hur som helst så är det även en bidragande orsak att jag tränade igår och känner av det som tusan. Det värker i hela min rygg efter alla latsdrag och rodd, helt okej faktiskt att känna den sortens smärta.
Det ska jag fortsätta med!

Ska nämligen gå förbi gymmet i eftermiddag efter jobbet. Ben, rumpa och lite axlar ska få pressas.

Hade kanske världens värsta dag igår då jag kände mig alldeles för svullen och vet gott och väl vad orsaken till det är. Men jag är väl som en björn, äter upp mig inför att gå i ide på vintern. Det har då känts lite så på sista tiden, men nu är det endast 5 arbetsdagar kvar till jul och långledigt med värme och sol.

Lunchträning

Idag är jag tipp topp, nästan. Trött som ett djur är jag men äsch.
Jag har tagit med mig träningskläder och ska träna på lunchen, känns grymt bra. Det enda som fattas är en Celsius men det ska nog gå bra ändå.
Har tänkt ut vad jag ska köra och hoppas att det ínte är smockat i gymmet bara.
Hoppas att detta ska generera i en mycket mer piggelin innan vi åker till utlandet. Har ju varit helt körd i väggen sen tävlingen.

Update, den korta versionen

Men hejdu, det var inte igår.
 
Vad har hänt sen sist? Jag har varit i östersund för sista gången (i skolans räkning) och tagit examen. Tackar tackar! Känns förjävla bra. har dock inte fått någon speciell uppvaktning, jag som älskar sånt tjafs. Men tydligen så har min sambo glömt det, eller inte lärt sig det!?? Jaja, betygen och examensbevis kommer hem på posten någon gång under denna vecka. 
 
Jag har haft avslutningsparty med polegänget. En riktigt roligt fredag som slutade med mig och sara på stången hemma mitt i natten. Hehe, men roligt var det. 
Julbord på lördagen med fam. morin och sen en chillkväll i soffan. 
 
Söndagen däremot spenderades i fixarns tecken, vi städade hela huset och satte upp hyllor och tavlor. Det blev super fint hemma. Sen bjöd vi över morinarna igen för att få hjälp med att sätta upp en spegel så då passade vi på att bjuda på fondue, av kött. Så jävla gott! 
 
Visa fler inlägg