Tåg mot Gävle 05.12

Vad är oddsen? Jag har gått upp äckligt tidigt och hade en plats bokade på tåget vid gången, men sätter mig vid fönstret. I min vagn sitter 4pers och klockan är 05.12, jo gissa om inte en av dom fyra ska sitta vid fönstret. Typiskt. 
Dessutom var hon en dryg person som var stöddig! Åhhh! Bra fredag allesammans bra fredag!  

Feber, inte feber, feber...

Idag har jag haft lyckan att kunna unna mig själv lite roligheter. Eller egentligen har jag bara legat på soffan och vissa saker som jag har haft presentkort på och nyttjat dök upp i brevlådan! Wihooo! 
Sofia hade 25% på dna och som student måste man passa på att nyttja rabatter. Hehe så jag köpte vita höga converse som jag länge kikat på. 
Ni ser även mina nya brallor, lössittanden djurmönstrade sköna byxor. Och min nya fina långklänning så fiin! 

Hur som helst har pendlat mellan feber och icke-feber idag, mellan frysa ihjäl och svettas ihjäl osv. Riktigt drygt. Det enda som är bra är att jonte också var hemma så vi låg och höll om varann nästan lika sjuka! Nu ska jag dricka upp min whisky och lägga mig. Jag har ett tåg att passa vid 05.00 imån! 

Pööööss

Rakblad i halsen och snö på ingång

Så himla typiskt! Här har jag gått och gnällt på att vara halvsjuk och tycker att det kan lika gärna bryta ut. Jadå, idag vakna både jonte och jag med världens rakblad i halsen och tjockt att svälja. Kom igen? Kunde jag inte fått bli frisk?men typiskt för mig när jag kommit igång med träningen bra så blir jag sjuk och tappat det. H-vetet vad less jag blev. Vi som har träning ikväll blir nog att anteckna bara... Och jag som ska på avslutningsfest imån. Omggg så drygt. 
Idag ska jag kureras så mycket som möjligt och packa. Fan! 
Inte nog med sjukdom så snöar det i Umeå idag. Jag trodde jag inbilla mig först att det var typ hagel eller nå men det var snö!.... Det är ju faktiskt bara tre månader kvar till jul men jag känner inte för en lång vinter. Det räcker med dec, jan och februari och lite mars. 
Gick igår igenom lite bilder från studenten, vilken lycklig dag och vilken lycklig tjej! Om 1,5 år tar jag examen igen. Lite mindre men inom något riktigt spännande tycker jag :)

Ska återvända till min icke hälsosamma men gods frukost och mitt läsande. 
Visa fler inlägg