En galen bilfärd...

Det är inte lätt att köra manuell bil i umeå, i vinter/vår väder när solen bländar på vägen. Och trafiken är galen och jag är lost.. Det är inte lätt när man kör en bil man inte är van vid heller. Det är helt enkelt inte lätt.

Hörde ni va duktig jag var ? Jag inte bara fyllde diskmaskinen, jag satte igång den med och slängde sopor och sen åkte jag iväg. Först "mötet" gick inte så bra, fick inte träffa någon speciell utan bara ett nej tyvärr så har vi inga praktikplatser och så fick jag lämna in mitt cv. Hoppas på det bästa men det är många som söker.
På det andra stället kändes det lite bättre ändå, fick vänta lite för att sedan träffa samma person som jag haft mejlkontakt med. Vi prata lite allmänt om allt möjligt, om olika butiker och lite speciellt om coop forum valbo eftersom han hade varit där.. Jag fick ett gott intryck av honom och hoppas att jag gav honom detsamma. Vi bestämde att jag ska ha min praktik där och sommarjobbs beslut fick vänta, men han påpekade att det var många som sökte men att jag hade en hel del fördel eftersom jag har erfarenhet.

Då slog det mig även, tänk vad många det är som inte får någon erfarenhet. Vad svårt det måste vara.
De måste ju verkligen visa allt vad de kan första dagen för att bevisa att de är lämpade för jobbet. Det är i såna här fall som jag är glad att jag har så mycket praktik. Men sen var det ju också därför jag sökte trainee.
Nu väntar jag på ett sms av min man om vad vi ska äta ikväll och när så jag vet vad jag ska äta för lunch..

Puss :)

Måndag

Jag känner mig så himla duktig.
Jag har precis slängt i en maskintvätt, egentligen en halv och det är väl mindre bra. Men det var vittvätt och det var inte så mycket men tillräckligt för att det behövdes tvättas. Och jag blir alltid så nervös när jag tvättar vitt, tänk om det skulle bli missfärgat eller något... Hoppas det går bra!
På tal om nervös så idag ska jag iväg och kolla med praktikplats och jobb. Håller tummarna för det och jag blev lite smått nervös nu i morse när jag började spekulera runt det.
Lika bra att göra mig klar och åka direkt så jag får det ur vägen, men innan det ska jag ställa in allt i diskmaskinen.
Jag är så duktig så!!

Justja, igår kom Nelly och Joakim hit. Vi såg solsidan och wallander , även lite time out. Men mest prata vi och var trevliga och det var riktigt roligt. Nelly fick en svag kärlek till sköldpaddan och jag kan väl erkänna att det hade jag i början när jag var här också. Men nu är den bara dryg och otäck. hihi :)
Vi bestämde iallfall att vi skulle försöka hitta på något mer i veckan eller till helgen så vi kan bada lite. Vem vet vi kanske ses vid solariet. hahah

Såja, nu måste jag skynda mig på ! :)

Fredag, lördag, söndag

Fredag: Jag gick upp två timmar tidigare än vad min kärlek visste om, bara för att komma fram till honom 2 timmar tidigare. Suprise baby! <3 Men eftersom han hade prov precis när jag kom fram så blev det inte riktigt som jag tänkt mig.
Annars så tog vi oss en myskväll hemma, basta lite och såg let's dance. Var ju två veckor sedan vi sågs sist. Vi laga även lasagne och hade köpt grillade kyckligklubbor. Jammi!!

Lördag: Vi vakna tidigt och gick upp för att äta frukost och allt. Sen somnade vi om i typ 2 timmar fast vi hade planerat att åka på stan.. Men det blev en snabbvisit till intersport för att Jonte skulle göra av med presentkort. Sen hem, laga lunch och bestämde med mange och lalla att vi skulle åka skoter....
Vi tog bilen till stugan för skotern var där och jonte skulle köra den tillbaka och jag skulle ta bilen. Men när jag nästa var ute från stugvägen så åker jag där det är överplogat och hamnar i diket. KUL! Och inte lite heller, hela höger sidan var i diket. Och jag hade sån tur att jag fick skjuts till jonte av ett par. Vi som hade tänkt åka skoter hela dagen men vi fick kämpa upp bilen istället. Först provade vi med 2 bilar men det gick inte för vi hade så kort lina. Så jag och kärleken åkte till en som vi visste hade traktor och han skynda sig ut och ville hjälpa oss. Mycket snällt det! :)
Och sen var det bara att ut och åka, det var riktgit roligt men jonte kunde inte leka som de andra pojkarna eftersom han hade mig bakpå.. hahah :) Men jag tyckte det var skit roligt iallfall. Kändes som att vi hoppa skit högt och stegra upp på (bakhjulen på skotern, njaa bakmattan?)  Men tydligen så var det inge högt alls.. Aja! Jag var nöjd :)
Sen åkte vi hem, åt pizza med Lalla, mange, jannike och ludde. Sen åkte alla vi till maxi och köpte godis för att sen bege oss till obbola. hahhaha jodu, vilket ställe. Luktade apa (pga pappersverket) och där körde jonte "fast"..Han backa ner i diket lite men det var bara att backa på och styra upp så kom vi iväg .
När vi kom hem satte vi igång "the social network" och sen fick det bli en tidig kväller. Myyyyyysigt!
jag älskar att somna och vakna med mitt hjärta. Det var länge sedan! <3

Söndag: Planer på plugg (för jonte), gym, film, stan och fika (??), middag hos hans mormor och morfar och sen solsidan och wallander. Får se om vi hinner med allt. Vi är ju faktiskt uppe i tid ändå!
Puss puss, nu ska vi äta frukost!
Visa fler inlägg