Aldrig varit med om någon värre/bättre överraskning

Igår hade jag en rätt kass morgon! Fick stressa ut och skotta snö (bakishuvudvärk och ingen frukost).. Sen stressa iväg till rallyt, vi skulle titta på sista sträckan. Och väl där hade vi 20min på oss att gå typ 3,5 km för att stå på ett topp ställe..i täckbyxor osv..ganska jobbigt och gissa om svetten rann på ryggen och överallt! Helt otroligt:) men det var värt det . Lite jobbigt var det när vi skulle gå/springa tillbaka eftersom det kom bilar med max 1minuts mellan rum..och vi skulle hinna ta oss så långt som möjligt! Ganska bra motion måste jag säga:) MEN när jag kom hem var jag lite sur igen och ville upp på mitt rum. Så kände jag en stark kill parfym doft och tänkte "vem fan har varit in på mitt rum?" sen titta jag åt höger och där låg jonte, mikaela och Lalla. Gissa om jag fick en chock :-o jonte som sagt att han skulle på fest. Haha surpuppa som jag är fick ju skämmas för att jag blev lite sur. Haha men nu sitter jag i jontes bil med hela gänget och åker tidigare till umeå :) pusspuss

fridas birth..

Sitter just nu hos frida i hennes fina lägenhet. Har precis slukat i mig en tårtbit belv bara en för mig eftersom jag åt alldeles innan jag åkte in. Får se vart detta bär av sen =) 

jag saknar dig jonte bbbaby <3

EN DAG KVAR TILL FREDAG !

God morgon!
 igår var jag i valbo med sophie, fick skjuts in av söt emma som vägrade ta emot bensinpengar ;b 
När jag kom in mötte jag uppp sophie och vi båda var hungriga för mig blev det en hallon smulpaj och kolsyrat vatten (tummen upp till mig , ingen cola!) sophie åt nå fetaost rullar och samma dryck :) vi är så duktiga
Jag var ute efter en kavaj och det hittade jag! En jätte fin som jag kommer att få mycket nytta av. Sen hittade jag lite fina saker på rean också och då blev det lite mer så klart. Och sophie skulle titta lite mer i veckan vi måste ju ha något fint till fridas 18-års dag på fredag !!!!!!!!

Idag är det dags för UF-presentation och monterarbete, ganska trött på det måste jag säga... Men blir väl bra snart, vi har fått massor med beställningar igen och måste beställa hem mer varor :)

pusspuss.
Visa fler inlägg