morfar min gogubbe

Jag måste bara börja med att säga , att min morfar är så himla rolig och speciell. Jonte och hans bröder var i rasbo och tävla i karting i helgen. Det gick väl hyfsat och min bror var med och skruva och dom hade väl åtminstone skit kul. Men hur som helst så drog tävlingen ut på tiden och dom skulle ju flyga hem igår. Men då skulle dom inte hinna köra finalen , och vad är en tävling utan final?! hahaah bortkastad. Men så morfar erbjöd sig att skjutsa hem dom. haha han sa det som att det ändå var på vägen men det var ju 50mil extra för honom. Men han ville ju och det fanns inga fler flyg som passa med pris osv. 
Så i natt vid 2kom dom hit. och imorse vid 9knackar morfar på min dörr och frågar om jag är vaken och redo att säga hejdå. hahah han skulle åka direkt. men sån ärhan min morfar. han stanna iaf i övik med lunch jonte. 
Och nu ska jag se film med min gosis som jag saknat. Och hålla en tumme för att jag kanske hittar ett alternativ för att få åka ner till järfälla i helgen. annars blir det mys med kissarna, vi får se. 
Nu ska vi se mammas pojkar, hahaha herregud vilken film! 
 
puss

Ffffffredag

Igår var jag och Sanna på make up kurs/inspiration för isadora! Mycket roligt och en trevlig kväll! Men jag måste bara säga att shit så trött jag är! Är nog nära en förkylning nu, så som jag kämpat med halsvärk denna vecka! Men idag är det fredag och jag ska packa och ta set lugnt! Kanske smiter ut och möter några vänner men vi får se :) måste orka min helg som är fylld av shopping , god mat och bus med mina favvosyskon! Jag är riktigt laddad :)
Puss puss

Ps min favvokattunge har blivit såld! Efter knappt 10min på blocket! Faaaan så deppig jag blev!

I'm back!!

Halloj, har fått påpekat för mig att jag inte bloggar så mycket som förut! Sant, jag måste skärpa mig!
Jag har haft en hel del för mig men nog borde jag kunna klämma in lite blogg!
Igår var jonte och jag och såg the place beyond the pines . Den var helt okej som två filmer i en fast dom kopplades ihop i slutet! Mycket snygga skådespelare också! Idag jobbar jag 11-17! Kan ni fatta!??? Så skönt, bara för att jag kämpade med 11timmars förra veckan! Vi hörs mer sen!!

& Angelika, kämpa på med squatsen!! Puss

Visa fler inlägg