.k.ä.r !

Jag vill kunna skriva något som berör,
nått som kan få en att inse att livet inte alls bara
är mode och allt smink som jag kladdar över mig.
Det är hur man är på insidan som räknas, men gör det verkligen de?
hur många går inte först på ett utseende och blir förvånade när personen dom tror är en sak,
 är något helt annat.
Jag trodde inte han var en musikal snubbe, jag trodde inte du var blyg.
Jag trodde att det var typ byz och björn rosenström som gällde
Att du gjorde vad du kände för utan att bry dig.
Tänk, så fel man kan ha!

Fånga mig, fånga mig, Jag tror jag håller på falla!!
Åh, det var ju dig jag föll för.
  
  <3
ElinLundqvist^^

att tänka lite längreIdag har jag varit i skolan,det gick nog bra. Imån är det matte och engeslak prov, direkt efter varann? ;o Det var god mat i skolan kyckling och ris .PPlus att vi var på en seg men intressant tinitussgenomgång. VAr rädd om hörseln!! Jagåkte hem efterskolan eftersom det var en stund mellan dansen. Sen tog jag bussen in till dansen. På vägen dit åkte jag förbi drömfabriken, då tänkte jag undra hur dom kunde döpa de till drömfabriken. Jag trodde förut när jag var mindre, att dom gjorde allt där. Byggde saker, leksaker, som tomtensverksta nästan.Men dom gör ju musik där, och musik är ju som en dröm. Dom drömmer om en sak och skapar sen en melodi. Med musik kan man takontakt och uttrycka sig utan att verkligen säga saker rätt ut. Jag förstår ju iaf varför dom heter så. =)

Datorn är ett monster, ett virus. När man väl sitter där så är man fast, innan dansen satt jag vid datonr. istället för attplugga til engelska och matte provet vi har imån. istället för att käka innan. dumt gjort, men jag hann äta och jag har pluggat lite på bussen in. Men ändå, jädra dator!

det börjar nog rinna ut i sanden. ...

annorlunda och konstig, jag är bara mig själv! ='(

Musik:    christina agulera- dirty

idag åkte jag till skolan. Gick på svenskan och åkte hem. Jag hade inte kunnat sminka ögonbryna för sminket är hos min far, gissa om jag fick höra de mycke? även om jag själv sa en del så , ( haha då vill man ju inte höra att de man tror är sant ) men de är väl bra med ärlighet antar jag. Jag åkte iaf hem vid 9o hade ont imagen, mådde illa och lite av de kan ju ha kommit till för att jag kände mig stött. inte p.g.a ögonbryna utan det var en annan, en pöjk, som uttrade sig och då pallade jag inget mer. Han fick nog lite dåligt samvete för sen var han otroligt försiktig när han skulle fråga om jag skulle hem när vi möttes ikorridoren, fuckyou vela jag säga men sa inte de. Örjan hämta mig i storvik såhandla vi lite mat till senare så när jag kom hem vakanade sandra ( som var sjuk i feber) och börja prata blev glad över lite sällskap, haah där fick  hon för jag somnade vid halv 11 och sov till halv 2. gissaom jag är pigg nu ? nej faktist inte, trött. wanna sleep .  Sen varjag på linus innebandym, rätt kul när han fick damp och kasta klubban. Svor lite åt sina "kompisar" (??)  haha och jag bara skratta då blev han ännu surare. Jävlar vad den ungen måste jobba på sina humörsvägningar, sen i omklädningsrummet hittade han inte en tröjja. då skulle han sluta på innnebandy för de "sög" haha jag bara skratta för när vi kom hem hitta mamma den HEMMA, då sa han jävlarns vilken tur.  han fortsätter nog sin karriär i innebandy. goodluck ! =)

NU blir det 20:00 -ugly betty
sen 21:00 desperate housewife eller house =) <33
Visa fler inlägg