Förbränning

Nu har jag förbrännt 600kalorier.. enligt spinning instruktören som för övrigt var grym! Precis i min smak. 
Lite BOOM pang på och så gav hon den där piken "är du med Elin, ger du allt" med en blick som sa lite till kan du. Och det kunde jag. Jag köttade sönder med andra ord. Detta ska bli en stående punkt i min kalender, boka av fredag FM/lunch till idiot spinning. Nästa vecka ska jag dessutom ha med mig matlåda så jag slipper äta en macka vid skrivbordet... 
Och för att jag inte ska däcka helt här vid skrivbordet så slår jag på "Something I need" med Ben Haenow. Ni vet, mitt lyckopiller. 
 
Ikväll kommer några kollegor från Kommunen till mig och vi ska äta lite middag, dricka diverse olika viner och bara umgås. Ska blir riktigt trevligt faktiskt. 
Lite synd bara att det ska inträffa exakt samma dag som Mange har inflyttningsfest men så är det. Får göra det bästa av det istället.
 
Nu ska jag fortsätta att skriva ut och posta kontrolluppgifter. SÅ himla roligt uppgift. 

Spinning på lunchen

Det här är så himla bra. För två veckor sedan så sa jag till en tjej att jag skulle med på spinningen idag- det är första tillfället idag. Därefter har hon frågat eller mer sagt att visst ska du med på fredag, och jag har glatt sagt ja!
Nu sitter jag här och ska vara ombytt och klar om 40min för att sedan åka till Träna där vi har vår fredags-lunchspinning. Och näni, jag är inte speciellt peppad. Har sån himla träningsvärk i kroppen från igår och vill bara "jobba" i mitt egna tempo. Men på fikat så kom hon till mig och kolla, visst ska du med idag? Ja sa jag igen. Hon är faktiskt riktigt motiverande och peppande så det kändes bättre. Och jag lovade att möta dem där innan kl 11.
Passet är 11:15-12:00 och sen ska jag kasta i mig lite lunch och jobba. 
 
Jag har iaf blandat lite PWO och ska dricka den för att bli pigg eller orka träna eller nåttt. Psykiskt tror jag men äsch. Den är super god! Smakar som pressad apelsin, även den där bismaken från skalet har dom lyckats få med. Inte lika stort plus kanske. 
Heja mig. 
 

Lite för mycket på en dag

Idag har jag tränar tre gånger, tre gånger!!!! Det är ju inte klokt men jag ska förklara mig lite. 
Först gymmade jag på jobbet som jag skrev tidigare. 
Sen körde jag pole hemma direkt när ja kom hem. Och sen så har jag och jonte städar våra 100kvm och det är ett riktigt träningspass i sig. Fy sjutton! 
Ligger dödstrött på soffan nu och håller tummarna för att mina ögon inte ska ploppa ut. Ska faktisk göra kväller efter det här inlägget. 

Såg ni ninja warriors ikväll? Grymt bra program. Jag tycker dessutom att det är riktigt roligt att det äntligen är exakt samma hinder för tjejer och killar. Vad tycker ni? 
Fick veta att jag och min svärmor inte delar samma åsikt om det. 

God natt 
Visa fler inlägg