Största misstaget....

Igår efter jobbet så åkte jag och Jonte förbi huset. De håller på sätter in köket nu och fasen så fiiiiiint! Man blir ju typ knäpp av att veta hur bra smak man har. hehe 
Nä men det blir super nice och jag är jätte nöjd. Innan vi åkte så gick vi en vända i huset för att se vad dom har gjjort och det ser vi till vår fasa att dom har satt upp ett skit fult element i badrummet. Mitt i rummet i princip också, verkligen på en konstig placering men saken är att vi inte ska ha ett element där.... Men där satt det, borrat i 4st kakelplattor. Det blir ju bara för dom att göra om och göra rätt. Vi ska ha en vattenburen handdukstork där ist. 
Så drygt, och typiskt. Kommunikationen har det blivit lite missar på här och var men det där var kanske det som genererade i mest mer arbete för dem, förutom när dom drog elen helt fel i köket. 
 
Hur som helst så börjar det närma sig med stormsteg, jätte steg faktiskt! 
 
När vi kom hem sen så hade Martin gjort köttsoppa, riktigt gott. Och efter maten blev det en timmes promenad för mig. Först prata jag med mamma och sen med sandra. Riktigt skönt måste jag säga.
 
Och jag var dödstrött efter jobbet igår, imorse när klockan ringde var jag inte lika happy över att få gå upp på morgonen och jobba. haha. Ikväll är det träning som gäller och sedan ska jag duscha och sova. 
SKÖNT!
 

Comeback

Hej! 
Idag gör jag comeback på mitt sommarjobb. Ska jobba här till och med nästa måndag så precis en vecka. Det känns skönt. Konstigt nog så känns det riktigt bra att få gå upp tidigt på morgonen och göra sig iordning inför dagen.
Nedräkningen till inflytt har väl smått börjat nu. Det är 3-4 veckor kvar, vi vet inte exakt datum konstigt nog. Mest troligt för att jag inte är den som har kontakten med byggfirman..
Hur som helst, fyller då vecka 1 med jobb på kommunen & 25-års fest á 90-tals tema.
Vecka 2 med skola och min sista lediga fredag ska spenderas med sovmorgon, mitt på dagen träning och en festival. Life in color som jag pratat om förut. 
Vecka 3 börjar jag mitt nya jobb och kommer förmodligen att vara super trött när helgen kommer. VIPS så har det gått tre veckor och vi kan sen flytta in utan några som helst andra planer. Bra va? 
Dessutom så vecka 3 är det bara 2 månader kvar till examen!
Visa fler inlägg