Ballongmage

Ni vet den där känslan som kan fylla hela magen, den påminner om en ballong. Först är den liten men ju mer näring som tillsätts så växer den och det kan ibland spänna och göra ont i magen och nej det är inte laktosmagen jag menar. Den där känslan/ballongen är ju väldigt ömtålig och kan när som helst spricka, ni vet den där höga smällen som gör att alla hoppar till fast man är beredd. Det som finns kvar då är ju några flisor här och var som delade på sig vid smällen, en del hittar man inte igen förens vid de mest otänkbara tillfällena och en del ser man direkt och städar bort. 
 
Den där ballongen, kan vara vilken känsla som helst. Det kan vara glädje, sorg, kärlek, vänskap, förhoppning och drömmar. Men det smäller alltid någon gång mer eller mindre. Man får bara bestämma sig för hur noga man ska leta efter flisorna eller om man ska låta dem komma fram av sig själv. 
 
Glad Påsk!
Jag kommer åka hem och definitivt åka på laktosmage så min mage kommer fyllas som en ballong inom kort. Hade!

Egen tid

"Egen tid" är fantastiskt! Jag sitter just nu och har så gott som egen tid. Slötittar på en film i soffan samtidigt som jag "window shoppar" på olika nätbutiker och J är uppe och kollar någon film. Tog till och med fram lite choklad som var kvar från helgen som jag lyxar med. Hade tänkt skriva ett mer meningsfullt inlägg men tappade motivationen till det. 

Är du lyckligare med en Ferrari än en Toyota?

Man kan inte mäta lycka i saker. Man kan inte ta förgivet att bara för att dom bor i den där super fina villan precis vid vattnet så är dom de lyckligaste paret. Men varför inte? Dom har ju båtplats, märkeskläder och "lyxresor" inbokade varje år - blir man inte lycklig då? Dom som bor i sunkiga hyreshuset på den där tvärgatan i en minimal tvåa, inrätt med endast IKEA Malm möbler och Billy hyllor, kan mycket möjligt vara bra mer lycklig. 
Lycka är så mycket mer än materiella saker. Man kan inte köpa lycka och kärlek. Den får man skapa och kämpa för själv, för det är den som ska överleva när allt annat inte finns. När allt kommer omkring så är det det som är det viktiga i livet, inte vart du bor, vilken bil du kör (även om det kan göra dig lite extra lycklig att köra i en Ferrari än en Toyota tills att något går sönder på bilen) eller vilken restaurang du senast checkade in vid på facebook. 
 
Ville bara få det sagt. 
 
Visa fler inlägg