Sjukanmäld...

Ja hallå, hur har ni börjat er vecka? Jag har varit hemma sjuk. Allt började i fredags när jag var på AW med lönekontoret, då kände jag hur halsen var tjock och det var kämpigt att svälja. På lördagen hade jag ingen vidare matlust, tänkte inte så mycket på det utan åt när och det jag ville dvs chips och cola. Under dagen packade jag flera kartonger, åkte och såg teddes dm finalsmatch som dom vann med råge!! Och sen blev jag bjuden på middag hos Anna så spenderade kvällen där med henne och missarna. Men på kvällen satte det en jävla fart i min mage så jag våga knappt köra hem, men kom hem vid 22 och mådde sådär.
På söndagen var jag seg, sov ut och försökte äta frukost vilket inte gick så bra!! Började plugga eftersom det stod på mitt helg schema. Kom en bra bit så jag var iaf redo för denna vecka som är jobb 8-17 och tenta vecka. 
Men under söndagen så börja febern krypa på mig så lagade lite tacos men hade ingen ork eller aptit. Hällde upp godis och åt typ ingenting(!?) då är man sjuk! 
Så idag blev jag hemma, tror inte jag har haft feber men känt mig slö och orkeslös mellan alvedonerna. Kämpade dock mig igenom och gjorde hela tentan i lönehantering del 1 slutade med VG del 2 fick jag inget svar på men det kändes hyfsat. 

Imorgon fyller min stora kärlek år och jag ska iväg och jobba.
Måste tyvärr stå över träningen och det känns jävligt surt!!

Sara & jag har en utmaning denna vecka 500squats innan måndag ! 
Uppdateringen

Men hej mina fina! 
Jag har varit helt off nu ett tag. 
I fredags åkte jag och jonte hem till kära årsunda/hammarby. Vi kom fram till pappa vid halv nio och såg på lets dance avslutningen och gosa med lilla stina. På lördagen åkte vi till leklandet i gävle och toka. Jonte imponera ordentligt på stina när han stod på händer, gick på händer, hjula och gjorde bakåt volt. Ja han impa rätt brapå mig med. haha Men nu tränar hon för fullt för att stå på händer precis som oss.
Sen kollade vi in pappas nya arbetsplats, dom bygger ut och gör ett jätte fräscht nytt kontor i gävle. kontor och verkstad, mycket spännande!
 
Sen var vi "bokade" för pulled pork hos mamma. Hon hade lagat den typ hela dagen, första gången. Och första gången vi åt det typ, det är ju så poppis nu och det var supper gott. Mamma krydda med något mumsigt som gjorde att smaken blev söt. Och så åt vi det som tacos typ. Sen kom mormor och morfar upp, wenche och hela den familjen. Så vi umgicks och prata om allt möjligt, skratta och toka oss. Det var en underbar helg. 
På söndagen käkade vi lunch på granliden innan jonte och jag rullade hemåt. 
 
Nu i veckan har jag suttit och slitit men en tenta, har vaknat tidigt typ 6:30 varje morgon och pluggat till typ 17 tiden. Fy farao men nu är den klar och inskickad. Känns faktiskt bra! Vi får väl se hur det slutar. 
 
Nu har jag tagit en paus och ser lite serier. Ska snart dyka in i en kämpig lönehanterings pluggvecka. 
 
Visa fler inlägg