Knep för att bli mer vig

Jag har ju lite problem med att stå på händer, kanske inte överdrivet stort problem med att stå och hitta balans. Snarare att ta mig upp utan att slå över. Och ett problem är att jag har väldigt kort muskel i baksida lår och rumpa. Det är något som jag jobbar med rätt ordentligt och då fick jag en massa bra tips av en tjej som också dansar pole.
Hon sa att när hon började i oktober/november så var hon så stel så hon knappt nådde sina knän när hon stod med raka ben, rak rygg och försökte nå så nära golvet som möjligt. Nu kan hon sätta ner händerna i marken och ha benen rätt raka. 
Det hon gjorde var att stå lite då och då och hänga så. Förstår ni vad jag menar? Höftbrett i sär med benen, fall över i 90grader med rakrygg och slappna av så mycket som möjligt utan att krumma (dvs släppa svanken). Och så gjrode hon så lite då och då, varje dag. 
Så idag har jag gjort det där varje gång jag går på toa, (ok bara två en så länge) vill inte stå på kontoret och "hänga" om någon skulle kolla in. haha vilken syn!!
Men det känns super skönt i baksida lår, det är en lättnande känsla och man kan tro att man gått ner i vikt. Det är så fruktansvärt skönt att stretcha, åtminstone efteråt. Kanske inte mitt upp i för då kan det smärta en aning. 
 
Spännande va?
Sen lärde hon mig ett sätt att öva handstående på också. hih ska prova idag. 
Fortfarande lika taggad trots att jag ska cykla dit i regn...
 

Igång med träningen igen.

Imorse fick jag åka med anna till jobbet och det var skönt, även om jag gärna sovit 20min tilll och tagit bussen så tog jag mig upp. 
Gjorde mig iordning, packade träningsväskan, packade dagens matlådor och åkte med. Hon skulle ha ett möte kl 8 på jobbet och jag var därför jätte tidig på jobbet,tror att jag stämplade in innan halv 8. 
I eftermiddag ska jag til Walk-in Estetic och ta bort mina födelsemärken. Är lite nervös eftersom jag inte har varit där tidigare så vet inte exakt vad som ska hända eller hur, vet bara att det tar ca 30min. 
Sen ikväll har jag bokat in poleträning, jag har studion öppen idag och imorgon. Efter en helg med sophie i stockholm, god mat och mycket drinkar så känner jag mig grymt trött men också super taggad på att träna ikväll. 
Ska hitta min ork efter lunch tänkte jag, ska äta en av mina favvo-snabbmaträtter, fiskbullar i hummersås och ris. 
Är ju uppväxt på fiskbullar i alla dess slag och fasen så enkelt det är. Vi brukar alltid köpa med oss fiskbullar från norge då deras är större och inte ligger i färdig sås utan då gör jag mormors vitsås så blir det dödligt gott. Och till den är det obligatoriskt med potatis. 
På tal om det, mormor jag vill ha din vitsås nästa gång jag kommer hem. :) Och fiskbullar med potatis såklart. 
 
Hur som helst, fokusera elin! Jag är som sagt super trött men taggad. Ska göra några av de trixen jag kan samt prova ett par nya. 
Ha en bra dag! 
I know I will. 
 
 
Veckansmål: 2 träningspass. Mitt mål i sommar är ju två pass i veckan och än så länge så håller jag det :) Heja mig!
Visa fler inlägg