Furuvik

I lördags tog jag med mig Jonte, Sophie, Alva och de minsta småsyskonen Billie, Otilia och Stina till Furuvik. Det var verkligen en toppen dag, inget gnäll och tjafs och alla kom överens. Det var bara jag som var dum nog och tog med Billie och Otilia till spöktåget och ja då blev det ju lite gråt. Men det var inget som inte kaffekopparna kunde lösa. Jag vet inte hur många gågner vi åkte kaffekopparna men det var den karusell som funkade för alla och som vi kunde åka i alla 7. Hans om stod och släppte in där blev rätt less på oss efter ett tag. Det blev en väldigt lång dag då vi inte var hemma förens vid halv 8 och då väntades det grillat till middag. Mumma! 


Black Feather

Här kommer det äntligen lite bättre bilder på detaljerna i hemmet. Jag har just blivit av med min migrän som bestämde sig för att poppa upp just innan fikat. Satte mig i en kollegas rum som saknar fönster till korridoren och så drog vi för persiennerna, där somnade jag med huvudet på mina armar i en stund, kanske en timme. 

Happines på rulle

Nej, det är ingen p-rulle men nästan!
 


 
Bilderna är tagna med mobilen med regnet smattrande utanför fönstret så det blev ju inte svin bra. Ska göra ett nytt försök när det är ljusare och med kameran. Men ni fattar ju hur det blev?! hihi vi båda blev så himla nöjda.
Sen har vi bara allmänt kaos i vårt vardagsrum sen vi sålde vitrinskåpet till Ludde. Nu har vi glas och sprit överallt, hahha och det står liksom på golvet längs väggen med alla fönster.. 
Visa fler inlägg