Nerver av stål

Hola!
Idag är det fasen torsdag. Jag trodde fredag.. Shit så dålig jag är på dagar nu!

Jag försov mig imorse också, sån tur att vi har flex så jag inte behöver känna mig sen eller stressad. Även fast jag kände mig det ändå så gjorde jag ju mig klar som vanligt, kanske lite snabbare bara. Men jag trodde att klockan var 6:20 och att jag kunde snooza till 6:40 eller senast 7:20. hmm klockan var alltså 7:20 och när jag väl sätter mig upp i sängen är klockan liksom 7:50.... Så trött på mig själv.
Men det gjorde inget, fick ta martins bil bara (vår bil skulle besiktigas idag) så jag kom hyfsat i bra tid.

Men ikväll ska vi käka middag på allstar vid 17 tiden. Ja kanske inte världens lyxigaste restaurang men jag gillar att äta där. Helt ok i pris och jävligt god mat, dessutom får man popcorn!!
Som att vi inte kommer få nog av det ikv, blir ju tidig bio redan vid 19.

Sen blev jag påmind om att vi ska käka middag och gå på bio nästa vecka med jobbet. hehe, vilken lyx jag har nu! Perfekt sätt att slappana av på efter tävlingen.

Har fått super mycket fina kommentarer på vår fb polefit sida. Både jag och frida har blivit hyllade där och det känns hur spännande som helst. Men ändå så overkligt. Liksom, jag kommer typ fatta det på lördag morgon när vi måste gå upp tidigt för att vara på mässan i bra tid. typ, OMG!

Jag har alltid dåliga nerver innan tävling och just innan starten i alla tävlingar jag har kört så har jag vart galet nervös. Men då har jag fan suttit i en bil och inte presterat allt själv. Nu hänger det bara på mig, min kropp, min ork och min styrka. OMGAAAAD!!

Detaljerna är viktiga, precis som orden.

Nu måste jag delge lite saker som jag har sagt så otroligt fel på.. 
Senast var i helgen när jag och bästis som vanligt skulle kommentera kraftiga personer. Nä men vi hade iaf en diskussion gällande att vara kraftig och jag kalla det för att vara lite "satt". Antagligen kommer det ordet från det ord som sophie använde "bestant". Eller inte alls, men dom där orden fick mig att bli förvirrad så när jag skulle säga bestant så sa jag besatt istället. För då fick jag ju med sophie ord bes och mitt ord satt. Men jag sa det med sådan inlevelse så man förstod att jag inte menade att vara besatt utan att jag skulle säga något annat men valt fel ord. Jag betonade liksom ordet på ett annat sätt. haha och jävlar vad roligt jag och sophie hade åt det. Kan inte hålla mig för skratt nu heller. För jag tänkte ju säga bestant men ja.. besatt är väl ett ord jag är mer van vid. Vad vet jag?. 
 
Och sen har jag sagt till mamma i telefon att jag ska hem och briljera en julskinka. Inge konstigt med det om man nu inte vet att jag aldrig har griljerat skinka förr och därför inte kan briljera med det. Utan jag skulle ju säga griljera men även där blev det fel i skallen på mig och jag väljer att säga briljera. haha inte lika roligt som mitt besatt ord men ändå jävligt kul. Jag är en rolig person. hehe 
 
Nu ska jag snart avvika från kontoret och möta upp kärleken på stan för att shoppa lampor till trappen. SJUKT svårt eftersom alla är så gammelmodiga och fula eller svin dyra... Vi vill ha typ såna som man har utomhus på husen. Lite spott liknande. Vi får väl se vad det slutar med.
 
Och imorgon har vi bokat bord på allstar och köpt biljetter till nya hunger games. Vi såg 2:a filmen i helgen för att eddie inte hade settt den och så vi skulle bli påmind om vad som händer. OMG så kul!!
 
ps. såg nya turtles filmen igår. As rolig! Man får ju massvis med flashbacks från den tecknadeserien som eddie alltid vill se. Och jag skulle alltid vara michelangelo bara för att Björn Skifs sjöng om den i en av hans låtar. & på tal om nå helt annat, fan vad jag gillar orups version av främling. Har alltid älskat carola och hennes låtar och fasen alltid älskat orups alla låtar. 
 
Heddå :) 
 

Vart gömmer sig bankdosan?

Om jag var en bankdosa, vart skulle jag ligga då!?.... Ja min bankdosa är borta, helt putsväck. Lagomt tills det är dags att betala räkningar. Undra om det är en anledning till att slippa? hehe ;) 
 
På riktigt så är min bankdosa super borta. Jag har letat överallt där den brukar vara dvs i jacka, handväskan, bilden, på hylla och vid trådbacken för kläderna... Ingenstans är den. 
 
Imorse var jag inte alls lika pigg som igår på att ta mig upp. Jag sov och sov och sov och halv 9 var jag på jobbet idag..Vakna upp med lite värk i höften idag också.. fasen! Jag som tänkte att jag skulle klara den här perioden innan tävlingen så bra med skador och allt möjligt. 
 
Igår skulle jag ju umgås med min prins. Det sluta i att Lalla och sara, och lilla tila, kom förbi och kollade in huset, provade stången och umgicks. Vi såg lite tv, käkade fikabröd och ja.. jag och sara hängde mest vid stången med tila. Ni ska få se en rolig bild från det sen. 
Efter PH åkte dom hem och vi ramlade i säng, pang sa det så sov vi båda. 
 
 
 
Visa fler inlägg