Semester och numera även kallad 20plus!

Ja som rubriken säger så har jag nyligen blivit med semester. Tre fina veckor fyllda med glädje och ståhej! Börjar med en vecka i Norge och uråldern! Det är så mysigt för där i Norge vi är så känns det som att världen står still eller går lite tillbaka. Men det är som det ska vara! Sen fortsätter vi tillbaka in i Sverige och Eskilstuna på bröllop.mäktigt att se två själsfränder säga ja till varann för evigt och all framtid inför ett x antal gäster, familj och vänner.
Efter det besöker vi vår fina skärgård i Stockholm och nå nytt för mig är ju att se det med båtvy. Har visserligen åkt båt där förut med pappa men då minns man inte allt och man såg inte samma Saker som nu. Jag kommer njuta av allt! Utsikten, känslan och allt vad det blir!

Just det jag har fyllt år. Är nu ett år äldre än sist vi hördes! Detni ;)
Puss

En gång om året varje år!

En dag kvar till den bästa dagen i mitt liv, varje år!! Haha just det it's ma birthday. Den kommer inte alls bli som vanligt. Har fått present av mamma redan och på lördag har Jontes familj vänner över på middag så jag tror vi skulle fira mig idag! Men så blir det ibland! Idag fyller bästa lillebror år också!puss påre mitt hjärta!!

a world of your own

Sådärja,. Nu är vi hemma och har haft en hel dag med massa pyssel hemma. Jag gjorde även en vända på stan för att köpa present åt min bror, en nessesär och lite annat smått och gott. handla hem mat så vi klarar veckan. i morse ekade det tomt i kylen men vi hade blandsaft och rostbröd i frysen så vi klarade oss. Kunde dessutom skrapa ihop lunch innan jag pallra mig iväg för att handla lite. Nu har vi frukost och mat till på lördag-söndag.Vi ska inte handla en enda sak som vi inte hinner käka upp. jag kommer ju vara borta 3veckor och jontis 2. Inte för att jag tror att han kommer handla överdrivet mycket när han kommer hem heller. 
Men så är det. 
 
När man flyttar till umeå från gävle så inser man snabbt hur bortskämd man var tidigare. Vi hade både ikea och dollar hemma. Men nu får man hamstra och blir överlycklig när man får fynda på dessa butiker. hahah så komiskt!!
 
ja men åter till idag, vi har äntligen fixat sladdarna till ljudanläggningen så nu ser det äntligen bra ut hemma. haha har sett ut som ett bombnedslag ett tag när det hängde sladdar lite överallt. Men det var ju lite bök att få till allt.
Ikväll blir det lite film och popcorn. Och imån taggar vi till jobb och afterwork på tisdagsrex med en hel del glada cooparbetare. Kuuuung :)
 
puss!
Visa fler inlägg