My sore body

Shit vilken trött elin det är som sitter, mot alla odds, framför datorn på kontoret. Jag låg länge i valet och kvalet om jag skulle vara hemma eller jobba. Är så sjukt trött och förkyld men så tog jag en alvedon och efter att ha lyssnat på Essis pratande/skrikande i typ 30min så gjorde jag mig iordning för jobb. 
 Och nu efter ett lunchbreak som var mer ett break än lunch eftersom att jag än så länge bara har ätit (druckigt) en smothie från naked juice bar som öppnade förra veckan. Som jag har längtat efter detta!! Smaskens.
 
Är så himla trött och slut så jag orkar inte tänka , orkar inte öppna min macka och äta. Ja jag vet ebn macka till lunch är inte det bästa men idag är det så. Köpte pinjenötter också för att smaska på, istället för en chokladkaka! Bra va?! Sjukt gott. Är pinjenötter en nöt eller är det nå annat? Jag har hört båda delarna. 
Jävligt gott iaf och det är ju bra. 
 
Min kropp är helt slut. Jag orkar typ ingenting och träningvärken i rumpen är ju inte att leka med. Brukar sällan känna så mycket av pole men nu har vi testat en massa nya trix, combos och gränser. 
Ska berätta mer om helgen senare men nu måste jag jobba på. 
Jag ska göra något som jag gillar en rutinbeskrivning. Jag älskar att berätta hur saker ska gå till och få ordning på det. Ska försöka få till en på nästan alla mina arbetsuppgifter, åtminstone de återkommande för att se vad som är onödigt jobb osv. 
 
Puss!

Colour the world

Jag var även imorse tidig på jobbet, först i min HR-grupp. Dock vet jag att denna morgonpigghet kommer att upphöra efter att vi har ställt om tiden till sommartid. 
Om ca en timme ska jag till börja gå till frissan, ska köpa med mig sushi (vegetarisk) och något gott att knapra på medan jag sitter i stolen och blir ompysslad av grymma Josefin. Sara var där i onsdags och blev sjukt snygg i håret. Nästan så att jag ville bli mörkare men nix, jag ska behålla detta ljusa svall en stund till. Får se om Josefin har någon bra idé på vad vi kan göra för roligt. 
 
För er som inte sett min insta och fb så var jag ute och sprang igår. Denna gång blev det, enligt runkeeper, nästan 5km. Men jag har lite problem med runkeeper just när jag springer denna vända. Jag tror att den diffar 300-600m. Vet inte exakt men enligt kartan ser det ut som att jag har tokspurtat fram och tillbaka på ett ställe i början av min vända. Men hur som helst så gjorde jag bättre ifrån mig igår. Jag sprang längre bitar utan att börja gå, jag tror faktiskt att jag bara gick två gånger igår. En gång lite längre och en kort bit över en bro, då var benen så trött och jag hade minst 2km hem så det var lika bra att gå då. Sen när jag sprang på hemvägen så kände jag mig som en häst, jag skyndade på med ett högre tempo och en gladare känsla. Och den lilla erfarenheten som jag har av hästar är att dom är lite mer alert och pigg på att rida hem än att rida ut, när dom känner igen vägen hem så håller odm ett högre tempo. 
Det kan vara så att det är helt fel också men så har jag uppfattat det. Däremot så på vägen hem valde jag att vika av in i bostadsområdet där vi bor istället för att fortsätta vägen rakt på. Det tog mig kanske 5-7 minuter längre tid, det var jobbigare än att springa hela vägen hem, men jag tränade dessutom desto mer. OCH hela den extra biten hem sprang jag, visserligen i mitt sämsta tempo under hela turen men ändå jag gav inte upp!
Det finns inga genvägar det är bara att bita ihop. 
 
Jag längtar redan till nästa gång, det blir på lördag eller söndag. Mest troligt söndag. 
 

Pain in my tummy.

God morron! 
 
Den här veckan har jag verkligen lagt mig tidigt (det har inte varit något sevärt på tv) och klivit upp direkt när klockan ringt på morgonen, detta betyder att jag har varit morgon pigg och ändå utvilad till max. Super skönt!
 
Igår hade jag en klockren dag på jobbet, allt flöt på. Jag fick både ris och ros för mitt arbete vilket är himla bra och spännande, gärna i den ordningen för då minns man det positiva som man fick senast när man går hem för dagen. Satt kvar på jobbet och jobbade en dryg timme igår också för att få klart de saker som inte har blivit prioriterade på länge. Idag är lite liknande dag, jag ska köra på med oprioriterade saker och få dem ur vägen. Det är sådan skön känsla! Nog om jobbet. 
 
På lunchen igår knatade jag ner till gymmet och körde stenhårt mag och ryggpass. Hade lite för mycket övningar för att köra på en lunch. Jag hann inte stretcha och knappt att jag hann äta lunchen. Nåväl, jag får väl tänka om. Men jag fick upp lite flås och köttade på med mage och rygg. Jag tycker att det är lite svårt att träna mage just för att jag gärna inte har så tunga vikter om jag ens har någon vikt utan försöker göra fler repitioner och det är ju drygt. Sugande jobbigt hela tiden, som att springa en väg som lutar 5-10% uppåt. Men det kändes ändå helt ok. 
Det jobbiga idag är ju att ha träningsvärk både i mage OCH rygg. Hahah hela mittendelen av Elin är ju liksom i smärta. 
 
Imorse var jag på jobbet innan halv 7. Bra Elin!!!
Visa fler inlägg