Thailand dag 2

igår var det e mullen och små rening dag. så vi gick ner på stranden och kolla hur den såg ut. lite folktömt men ändå många med tanke på vädret. efter strandpromenaden så gick jag och Monte på gemensam Oilers massage, så himla skönt. men för gick precis på gränsen till närgånget så vi fick säga snällt men bestämt nej då och då.
på kvällen blev det middag på en ok restaurang som hade liveband. på vägen tillbaka blev det shopping och skåda en liten elefant. himla söt men väldigt sträv. sent kring 24 åkte vi tuk tuk till ett Beachparty. himla häftigt med två scener och tvprogram live dj. och foam party. så dit ska vi ikväll efter tolvslaget. puss
idag skiner solen och jag vill släppa. efter ett efterhäng på vår balkong till 4 så är vi trötta.

vi mår brabilden är tagen men ipad. kul att jag skrev ett långt inlägg som försvann. hata

Thailand, dag 1

men tjaa!!! vi har kommit fram för länge sen men har varit som zombies typ hela dagen.för här är ju klockan 19 . egentligen så har vi varit vakna hela dagen. jag somna ca 1, 5h på flyget och sov sen ca 3timmar mitt på dagen. och shirt vad vi äter!! för att hålla oss vakna och komma in i rytm.
flygresa gick ändå bra.vi satte igång med att njuta av vin osv direkt så efter nån timme var man typ full. haha men då börja jag köra alkoholist. jag prövande en bloody Mary och det gör jag aldrig om . fyfanns
såg alla filmer på planet så hoppas det kommer nya på hemvägen.
i övrigt så är jag riktigt peppar på att uppleva Thailand och njuta av semester och värme. nu ska vi se vad som blir middagen. hotellet är riktigt fint, upplyst men ljusslingrar och lite julpynt.
jag visste att det skulle vara varmt men inte hade jag kunnat ana denna enorma fuktighet. fast alla har sagt det så hade jag aldrig kunnat första. mitt hår är större än cher i turn back time och vägrar torka.
puss på er. vi hörs om skype här eller på facebook.
Visa fler inlägg