Apartment


Ni har ju redan sett vardagsrummet, men nu får ni även se det vi ser när vi sitter i soffan/står i dörröppningen som jag gör just nu. Just det, det är en ljusdior runt tvn och det är mycket snyggare irl. På bilden var det inte speciellt snyggt alls. haha


Vårt underbara sovrum!


Detaljer i sovrummet, plus att man ser ut på balkongen och in i vårt lilla fönster i köket.


Min favorit detalj i köket, hängande över vårt vackra köksbord. Och då menar jag de två ljuslyktorna ihop, det är riktigt fint! =)


En annan favorit i köket!! 


Lilla fönstret i köket. Med ett familjefoto från vår topppen semester i spaninen förra hösten. Villl tillbaka, ge mig 10 000över så jag kan åka på resa!


Vårt extra rum, som inte alls är planerat eller perfekt. Långt ifrån, men det är vårt projekt. Vi ska bara komma på vad vi vill göra! haha


Det var det. Så bor vi! Just det, jag glömde visa köket och badrummet. En annan dag!

Dags för uppdrag!

Uppdrag, ut och leta pluggar på stan. och rätt skruvar, jösses!!
Hur ska en tjej som jag kunna hitta det? hahaha lätt!
Förut var det bara att gå ut och rota i pappas garage, men nu måste man köpa allt..
Tur jag fick massa verktyg i julas när bilen paja.
När jag kommer tillbaka ska ni få se mer bilder från lägenheten !

Nyhet i vardagsrummet!

Igår kom min kärlek hem! & gissa om det var skönt, äntligen skulle det vara lite roligare att laga mat.
Jag jobbade först igår sen åkte jag hem och dona lite, sega vid tvn osv. Åkte och hämtade hjärtat vid 4 tiden sen åkte vi hem och han packade upp väskan och vi bara njöt. Njöt av lägenheten och hur otroligt skönt det är att kunna ses varje dag! Vardagslyx på högnivå kan vi tycka som haft distans så länge.

Sen åkte vi till mitt jobb för att köpa mattor. Jag hade sett såna mattor som vi ville ha till badrummet och de var skönare och billigare än rustas. Jag hade också lagt märke till att vi hade större mattor, precis såna som vi hade tänkt oss i vardagsrummet. Men då sa en arbetskollega ett pris som var på tok för högt. Men när jag och jonte gick där på kvälllen så drogs vi till den mattan ändå. Så jag frågade en annan kollega och hör och häpna. Den mattan vi ville ha var tok billig! Den första killen hade burit iväg en annan matta som låg i samma hög, men den var större. Den gick på typ 1500.. icke sa nicke att vi täntke köpa den.
Men så blev det, vi kom hem med tre mattor. Två små till badrummet och en stor vinröd till vardagsrummet. We love it!


Vårt fina vardagsrum. Och så ser man jonte när han "snabb"dammsuger. hahah tur att jag fick med det på bild så att vi minns att han har gjort det :)

Synd att det inte blev en bättre bild, för när jonte var borta stanna han på ikea och köpte ljusdiorer som vi har satt bakom tvn. Super fint, och det går att byta färg :)
Nu ska jag fortsätta min suprise här hemma för min efterlängtade kärlek. <3

PS. JAAAAA jag längtar hem efter alla. Att ha nära till alla och att få träffa mina underbara syskon varje dag. Men  jag trivs som fisken i vattnet i lägenheten, med jobbet och i norrland.
Visa fler inlägg