Coompisar

Jag hade en fantastiskt trevlig middag/kväll igår med fd Coop kollegor men främst vänner som jag inte träffat på länge. Vi käkade på Pinchos och pratade massor om allt möjligt, tog ikapp vad som har hänt för alla, pratade gammla coopminnen och även om vart coop är idag. haha och med det menar de som arbetar kvar att de saknar tiden då vi alla jobbade där, var "unga" och umgicks mer eller mindre varje helg. 
 
Ikväll vankas bio med några andra tjejer som jag verkligen gillar att umgås med. Sen ska jag skynda hem för att se på damernas OS-Final och där någonstans ska jag hinna handla lite nödvändigheter. 
På lördag kommer Sanna och lämnar Agnes för en sleepover hos oss. Så himla mysigt! 
 
 
 

Instasommar

 
Nu är jag tillbaka på arbetet sedan en vecka och har snart återgått i rutinerna. Och faktiskt än så länge, nya lite bättre rutiner som innehåller mer medvetenhet gällande mat och vardagsmotion. Step one, laga cykeln så jag kan cykla till jobbet. Fantastiskt skönt. Tog en lång PW igår kväll på en timme och hann prata med mormor, Jossan, mamma och Eddie. Jag gick och la mig med ett leende på läpparna och ett lättat hjärta. 
 
Kärlek. 
 
Visa fler inlägg