tjockis!!!

yes!! min vikt noja är inte ensam! vet inte om jag har sagt det här men mitt första år som nu har passerat, åtminstone under första halv året gick jag upp ca 7kg! hallå, på ett halv år kom igen!!
hur som helst fick veta nyss att det är vanligt! jag har ju hört talas om sambokilon men trodde det var för tjockisar. nu är jag sån :-( herregud!
fast nej, jag har insett det i tid nu så nu jävlar!!!!! ikväll ska vi fira också kul kul!

puss

Det här är en bra vecka!

Och bättre kommer den bli. Planen var egentligen att bästa persson skulle komma upp i helgen men vi sköt på det för att kanske få med några tjejer till så det blir en riktit reunion. heheh plus att hon har ju skurit av sig senan i tummen och kommer nu ha gips i 4veckor, rolig tjej. hah snacka om att punktera våra party planer. ;)

Hur som helst så var jag lite små depp för jonte åker och jag kan behöva en ordentligt rolig utgång, haha då ställer bästa sandra upp. Och ja, hon kommer faktiskt komma för hon har redan bokat. ;)
stort gjort för att vara hon. Vi kommer ha super kul. Mysa, prata och träna. sen ska vi även köra en utgång som bara vi kan. jihooo!

4 år med världens bästa

Idag har jag och jonte varit tillsammans i 4år!! Fyra år ?!? herregud, en eloge till oss vad vi har kämpat. De tre första åren med distans och pendling så ofta som möjligt och samtidigt klara skolan suveränt. Och racing och vänner. Fasiken så vi har varit duktiga. Och nu efter att vara "van" att bo på olika håll så har vi även klarat av att bli sambos. Och ganska jämnlika såna, hahaha. Ja vi hjälps åt jag lagar god mat och jonte lagar pyttipanna <3
 
Idag är det "kvällsjobb" som gäller och sen middag. Dags att fira llite.
 
Puss puss
 
 Ny förlovade
Visa fler inlägg