idag är det min dag, det är Elin!

Idag är det tisdag. Jag slapp gå upp tidigt imorse för att köra min moster till sandviken, mamma tog den körningen eftersom hon ändå började 7. Jippie!
Men när jag vakna var det bara att äta frukost och sen var planen att springa ner till mojje och släppa ut honom och sen ta mig en runda. Det sket sig ju då mina gofisar var hemma och vill med och "springa" .. haha inte kan man säga nej heller, men vi tog bilen dit. Tänkte att dom aldrig skulle orka hela vägen dit och hem. Dom är ju så små!
Och nu väntar jag på att sandra ska komma hit, lite myshäng! Ikväll är vi barnvakt åt billie, otilia och linus. Örjan fyller år imån och då ska dom ut ikväll och er brolle mm.
Kul för dom iaf!
Vi ska ha råmysigt med grillat och gosaker. Sandra har varit i norge och köpt hem boller och norskdricka. MUMS!
Vill att det blir kväller direkt.

Grattis alla Elin och helena(or) idag!  =)


jag vet , jag ska lägga in bilder sen  ni börjar väl lesna på samma samma jämt.

söndagkväll

Idag åkte jonte hem. jag har varit ute och åkt båt med min moster och anders, jag har dessutom ridit.
Nu red vi i ca 1timme, har nog aldrig ridit så länge eller så långt. Det var första gången en bil körde om mig medans jag red längsvägen och jag travade för första gången. Eller Maja trava ochh jag skumpa på i sadeln. Gissa om jag har ont i rumpan nu !??! Kunde knappt cykla hem...
Bilder får ni sen, just nu myser jag bara med mina syskon och orkar inte riktigt hålla på med datorn massa.
Jag älskar iaf semester och bara njuter av allt. jobbigt dock att jonte bara hade en veckas semester nu.. Men så är det!
Visst sa jag att jag börjar längta hem? Hem till min säng, och nu till min jonte.
Vill hem och sätta igång med massa stor-matlagning och säga hejdå till Linn som snart beger sig till USA. HUR SKA JAG ÖVERLEVA!??! i don't know. detär ju hon och jonte som gör umeå så bra...

jaja, hoppas vädret är bra imån. Är sugen på lite träning, nu när jag är hemma i de vanliga krokarna så vågar jag ute och prova markerna.

puss och godnatt !

Visa fler inlägg