tänk posetivit girl !

tänka sig, nu är dejul igen strax. ett år har gått sedan jag var så här . jag bliralltid så glad och trissad. skulle kunna hoppa tandemfallskärm, vilket är en stordröm!  Men jag tror jag avstår när jag väl är i flyget, har en väldigt dryg höjdskräck.  Men nu tillbaka till de viktiga, julen gör mig ung. haha eller nej , för ung är jag . den gör mig liten,  jag blir ungefär 6 år på en gång och längtar till att få öppna alla julklappar, titta på kalle, klä granen, titta på julkalendern, allt sånt där är så mysigt. medans jag även är min egen  ålder, köper små halvt billiga julklappar till alla jag tkr behöver. eller ngt sånt. Jag älskar köpa julklappar när ajg kommer igång. synd att pengarna försvinner bara . 
jag är nog inte en bra tjej att dejta under jule tiden kan jag tänka mig. haha men underbart är de, alla levande öjus och chocklader i massor. 

dessutom blomstrar min kärlek iväg extra mycke nu på vintern och kring jul. men såklart ska allt bara bli knas också. allt är egentlign förutsägbart, säg bara mitt namn Elin Pauline Lundqvist. Jasså hon som aldrig lyckas.  INte bra betyg, kommer inte in dit hon vill, sträcker sig efter för mycke. klarar aldrig av ett långt seriöst förhållande. varför är de så med mig?  kommentera och säga vafan ni tror ?!!

rakt eller lockar? who cares?

jag ska snart åka iväg, men en tanke slog mig när jag titta mig i spegeln. Jag var nyss och platta håret, och nu känns de som om självförtroendet är på topp. Men varför är de så? varför kan jag inte vara nöjd annars, alla säger att de ser bra ut? kan jag inte se de, varför ser en människa inte de fina hos sig själv?!
Jag kommer ihåg vad en bra vän sa till mig " du ska inte platta håret, det är såfint med lockarna. Det blir som en fluffig ram runt ansiktet" så ibland när jag känner att mitt hår är totalt hemskt & jag vill platta de eller klippa av allt. Då tänker jag på vad hon sa, och så gör jag de lite extra fluffigt med ett litet leende. Varför är de så svårt att ge komplimanger åt natruliga utssenden? när ngn lockar till sitt hår då hör man " ååh va fin du var i lockigt" hurofta hör man att samma person är fin naturligt.

svansen mellan benen ?

skrämd?
är de vad du blev?!  är du rädd för en tjej som uttrycker sina känslor. Som ger ett exempel som har hänt som visar så bra hur hon känner.
varför?
kan du inte bara säga åt mig hur du känner och vad du vill .
vet du inte, kan du väl säga de med?!?


Imorron ska jag på bio, 19;00 i sandviken. På förtrollad med josefin och carro. ska bli trevligt, :)
julavslutning idag, kören var bra. tyckte vi var ävldigt samlade för att vara en skolkör. Och jag rös till riktigt mycke när frida sjöng sista versen i julen är här. ( jag tror de var den låten iaf)

C=
Visa fler inlägg