Latheten är boven

Jag skulle behöva ge mig själv en ordentlig örfil. Det är ju hur sönt som helst att cykla till och från jobbet, visserligen jobbigt och tar liite längre stund än att ta bilen men det ger sån glädje och energi. Jag känner mig dessutom duktig och nyttig hela dagen, få en bra vardaglig motion det blir ju 1mil per dag iaf och så somnar jag gott på kvällen eftersom att jag blir extra trött. 
I dagsläget tar det 17 minuter för mig att cykla till jobbet ca 19 att cykla hem lite beroende på vilken väg jag tar. Att ta bilen tar i bästa fall,utan trafik och med lite fortkörning 7minuter. Det skiljer alltså 10 min! Det som är jobbigt är verkligen vägen hem oftast motvind och en rak väg med lite uppför hela tiden och solen i ryggen. Sen är det ju super fint att cykla efter älven. 
Jag har helt enkelt varit på tok för lat för att inse mitt eget bästa, skäms Elin! Det tar 21dagar att bryta en vana så nu måste jag cykla lite i helgen också inte bara ta bilen för att behålla det här. På måndag måste jag tyvärr ta bil till jobbet för att jag ska vara på Dåva hela dagen, alltså hallå det är fan fredag idag!? Känns inte som det. 
Jag skulle egentligen träna på lunchen idag men det har kört ihop sig lite på jobbet och jag kan inte ta så lång lunch som jag tänkte. 
 
På tal om arbete, nu måste jag återgå och lägga i min högsta växel. Vill inte sitta kvar och jobba så länge som igår.
 
 

körsbäret på glasstoppen

 
 Igår avslutade jag min dryga dag, vilket hela den här veckan har varit (hade torsdag igår så ni förstår ju själv hur less jag blev när de sa att det var onsdag), på ett jätte mysigt sätt. Bodybalance på träna och som vanligt så får jag nervryckningar och somnar de sista 5minuterna som vi ska ligga och slappna av. Det är så skönt när en människa pratar.....väldigt.....lång.....samt.....och.....mjukt. 
Sen cykla vi till mvg och skulle köpa sallad men det blev naturgodis och jordgubbar för mig. Sen satt vi där och snacka en stund och bara njöt av att va och sen cyklade vi båda åt olika håll. De har öppnat upp så att jag kan cykla raka vägen via älven utan att behöva krångla i stan så det går ju super fort. När jag kom hem så var bara Essi hemma och vi myste en stund innan hon gick ut och jag duschade. 
 
Nu tänkte jag försöka jobba effektivt några timmar så att jag kan få gå hem med ett leende på läpparna och ett gott samvete i detta fina väder. 
PUSSEN!

Back in the game

Hej hej bloggisen! Haha var bara tvungen att skriva så. Men på riktigt hej! Ser att många är in och läser eller håller koll. Jag har faktiskt påbörjat flera inlägg men lessnat och slutat skriva. 
Men nu så. I samband med att träningen går bättre så börjar jag skriva igen. Det är både skönt Och bra för mig att använda mig av bloggen för att hålla koll och behålla min motivation till träning. 
Den här veckan köpte (snåla) jag och Josefin träningskort på träna, 20kr för 20dagar och ikväll var vi på första passer ihop. Det blev bodybalance och det var super jobbigt och skönt. Såhär kommer min vecka att se ut: 
Tors- springa 
Fre- cx och RPM på lunchen och/eller kvällspole (är gräsänka och kan passa på) 
Lö- bodybalance och kanske cx 
Sö- dans-prova-på. Tänkte testa lite olika stilar typ balett, dancehall, ev house och jazz. Är super sugen att börja dansa igen så perfekt med lite prova på.

Är btw super glad att tjejerna jag hänger med mest Sara och Josefin är så inne i träning-nyttigmat-menoxåvin-tänket lite lika som mig. Nu är vi liksom tre som kan peppa, pusha och motivera varandra. As bra! Vi (dvs jag) börjar med en cykeltur till jobbet. Woopeliwoop! 
Visa fler inlägg