Endorfin

Ni vet när man är sådär jävla grym så att man blir imponerad av sig själv? Så är jag just nu. Jag är alltså inne på dag 4 denna vecka och har avverkat 3 träningspass varav två på lunchen. wohoo!! Hahah jag är lite hög på endorfin just nu för att mitt pass gick så himla bra. 
Min plan var att springa typ två vänner avsnitt. Ja jag har ju insett det fina med att springa inne- man kan multitaska och se serier samtidigt. När jag kom ner i gymmet var jag redan sen och löpbandena var upptagna. Rackarns tänkte jag och satte mig på en yogamatta för att klura ut vad jag skulle göra istället. 
En stund,  kanske i en minut, funderade jag på att bara ligga där och blunda och andas. hahah japp latmasken höll på att krypa fram ur sitt hål. Men jag slog bort den tanken och knåpade ihop ett pass för magen med lite rygg. Satan så det brände fint i magen, sista delarna sved det så mycket i magen att jag nästan trodde att det var fel men det gick över så fort så jag insåg att det var bara magen som fick jobba. 
När jag hade en liten stund kvar så var det ledigt på löpbandet och jag sprang 10 minuter i 11km/h och blev ordentligt trött, svettig och lycklig.
 
Nu efter lunchen så läste jag lite på Annica Englunds blogg om ett pass hon hade kört som hon kallade för "50".
Man skulle då köra 50 chins, 50 pushpress, 50 rodd, 50 armhävningar och 50 dips. 
Jag är rätt dålig på alla dom där (tror dock att det sitter i mitt huvud) så jag ska försöka mig på det där nästa vecka. Målet är att man ska ha gjort 50 av varje totalt inte på en gång i ett svep. Man får blanda och mixa. Låter lite roligt va? 
 
Jag brukar alltid säga att jag bara kan göra 3-4 armhävningar. Well i julas fick jag lov att ändra det. Jag och Eddie tävlade och jag fixade 13st!!!! Han vann visserligen. 
 
Imorgon är det fredag, årets första spinningpass och på kvällen blir det poledance med fotoduk. 
Ska hänga i studion hela kvällen och spela sällskapsspel så det blir nog en riktigt bra dag! 
 Kram