Golden

Igår drabbades jag av måndagssjukan igen. Ni vet när man fortfarande är i chock från att inte få sova lika länge som på helgen, arbetsdagen går i 190 hela dagen och du har inplanerad aktivitet på kvällen. Då säger min kropp ifrån i form av att jag blir super trött, fryssen och blir matt i huvudet. Jag får inte bli sjuk-sjuk (dvs vara hemma från jobbet) så jag avstod träningen. Bäddade istället ner mig i soffan under den mysigaste filten vi äger och såg serier och åt lite choklad. 
 
Angående mitt förra inlägg så gick jag lös i lördags på internetshopping. Jonte hade däckat i soffan och jag väntade på så mycket bättre (och ni som vet när det börjar kan ju förstå min frustration när han redan då somnar i soffan...). Jag beställde samma gammla proteinbars som förut från fitnessguru då dom har funkat för min mage. 
Och så beställde jag hem en hel del andra saker som pwo, Celsius, underkläder och en sportbh. Det är sådär jag får min pepp att träna och det tycker jag att är helt okej. Inte för att den är så dålig just nu förutom på måndagar haha.
Förra veckan tränade jag pole torsdag, fredag och lördag. På lördagen höll jag min första möhippa i chairdance och det var HUR roligt som helst!! Sen körde jag ett dubbelpass med pole. 
 
På onsdag ska äntligen jag och Sara träna ihop. Jag ska fortsätta kämpa på med brassmonkey som gör fruktansvärt ont och är super obehaglig. Du hänger i ena knäveckets "ytterläge" eller vad jag ska kalla det.. Ni får se någon gång.