helgen

I helgen som var så körde jag dels egen poleträning och sedan 3 möhippor på lördagen vilket resulterade i att jag nu har feta blåsor i ena handen. 
Körde fel stång som gjorde att jag hade super grepp. Samtidigt som jag höll i möhiporna så tog jonte och hans JMS Team hem en seger i Skellefteå. När vi mötttes upp hemma sen så käkade vi subway och började måla fasaden på huset. 
Under söndagen så hann vi med allt som vi hade tänkt och färgen tog slut. Det blev och kommer att bli super fint. Nu väntar vi bara på att all deppig regn ska sluta falla från himlen så vi kan fortsätta. 
På tal om det så börjar det närma sig yran och ledig fredag. Jag har tagit ledigt, min bror och Ekman kommer upp och vi ska ha en grym yra trots kasst väder. 
Förutom det så ska jag även springa blomoloppet ikväll. Mitt första lopp men faktiskt inte mina första 5km, ska försöka få en bra tid men vädret suger ju som sagt...Har inte sprungit sedan i torsdags men jag har varit i fullgång med allt annat så jag har ju faktiskt tränat. 
I måndags hade vi ett ute-träningspass med en instruktör från USM. Det var riktigt jobbigt för benen men samtidigt skönt. Igår höll jag i Corepasset på jobbet, det var extra jobbigt och jag börjar längta lite till sommaruppehållet. haha det är latmasken som talar. 
Vi har förresten sålt vår tv så nu har jag massor av tid till att försöka fostra Essi och läsa min grymma bok. Som tog slut igår. 
 
Det där skulle postas igår men då försvann det, nu var det tillbaka så varsågod. hahaah