Fullkomlig optimal lycka

Jag har känt att huset har stått stilla ett tag. Dom har inte varit speciellt intresserade av att veta vad vi har valt/tänkt och då har vi själva liksom släppt det i någon vecka. Men nu idag blev det en bra nytändning.
Vi har ju velat fram och tillbaka med köket om vi ska ha standrad, ikeakök, ett svart kök eller om vi ska köpa ett "uppgraderat" från beijer. Och nu har vi som bestämt oss att det blir beijer, jag och jonte är rätt överrens om hur det kommer se ut. Eller vi var det för någon vecka sen iallafall det kan ju ha ändrats. Det vi sa sist är att det blir vita luckor med silver detalj, inga riktiga handtag. ABSOLUT, inbyggd diskmaskin, är typ allergisk mot att inte ha dem synliga. Med inbyggd menar jag såklart att det är samma lucka på den som resten av köket. Vi kommer att ha en väldigt mörk bänkskiva svartbrun aktig, och ett mörkt kakel. På de synliga sidorna av kökslyckorna kommer det vara en mörklaminatskiva i samma färg som bänkskivan och vår köksö kommer vara i den färgen också.  Tror det blir super fräscht! Och vi kompromissar, jag vill ha vitt och jonte vill ha svart. Fifthy fifthy blire.
En till sak som är klar är nu vår trapp, den är beställd och det verkar inte vara några konstigheter och det bästa av allt, det blev ingen merkostnad. wihoo!! Eller förutom det som vi räknat på när vi skrev kontraktet.
 
Ni har säkert sett denna bild förr hos oss men det är den här trappen som inspirerar oss och vi kommer ha någotsånär lika den. Svart. Vitt. Stål/aluminum. Sen kommer inte modellen se ut sådär riktigt men färgerna gör nog mycket, vår trapp kommer ju dessutom följa väggen och där denna trapp står på bilden kommer vi ha en "glugg". Ett lufthål eller vad man kan säga. Jag tror att det här blir jätte bra.
SÅ HIMLA ROLIGT! NI ANAR INTE.
Jag sa senaste för en timme sen till pappa att bygget kröp sakta framåt, men det tar sig ju ändå.
Vår golv däremot är vi inte helt hundra på. Det hade varit skit snyggt med vitt, svart eller nå gråaktigt. Men eftersom vi har en viss leverantör att hålla oss till och vi inte vill ha laminat och bara 1-stav så blir vi lite begränsade.  Men vi har varit inne på valnöt då det är ett mellanting, inte för ljust inte för mörkt. Men nackdelen där är att det golvet gulnar till lite.
Jaja nu är ni lite uppdaterade av husprojeketet.