Back on stage

Hej ni få som fortfarande läser denna uttorkade halvt bortglömda blogg. 
Jag har bestämt mig för att ansöka till en ny tävling och tänker dela med mig här om hur arbetet innan pågår. Mitt mål denna gång är att göra en koreografi som jag är stolt över (var stolt över min förra också men kände mig rätt kass då) och försöka pressa mig själv till ett par mer avancerade trix och combos. Kommer inte kunna skriva så jätte utförligt här eftersom man vill hålla det så hemligt som möjligt så ingen annan "tar ens idée". Så låt kan jag tyvärr inte säga än men jag tänkte kasta ut ett första utkast om min story. Jag kommer att ställa upp i kategorin Pole Drama. De andra som ställer upp i tävlingen är sjukt duktiga och det är extremt hög nivå men mitt mål är att få ihop en korre och ansöka. Sen är det bara en stor bonus om jag kommer mer i tävlingen OCH jag kommer göra mitt bästa för att lyckas med det.
Ansökan ska vara inskickad den sista juni så jag har väldigt lite tid på mig men det ska nog gå. Har redan massa ideér och tankar kring mina tilltänkta trix. Det kommer eventuellt blir rätt mycket på spinny eftersom det är SÅ vackert men också sjukt tungt. 
 
Det handlar om en ung och osäker tjej som faller för dansen och som med hjälp av den får en bättre självkänsla, självförtroende och kan känna sig lycklig och glad. Typ nå sånt. Jag kan relatera väldigt mycket till detta och det är bra, det svåra är bara att förmedla dålig självkänsla till den här låten OCH på en stor scen utan att det ser ut som att JAG PERSONLIGEN inte vill vara där. Så ja jag får gräva långt ner i dansminnet. 
 
Första träningen efter att jag bestämde låt var idag och det gick sådär..Jag är sämst på att göra olika moment i taget utan jag måste börja med början, sätta den och gå vidare. Men jag har ca 30sek i början där jag inte har en jävla aning om hur vad jag ska göra, bara vad jag ska förmedla. Sen har jag några saker rätt spikade. Min stora utmaning blir att inte vara på golvet för mycket och dansa, utan att verkligen få in pole i det här. Det ska bli så spännande!
 
Men, anledningen till att jag inte har som mål att vinna hela skiten (vilket man såklart vill) är för att jag vet hur duktiga alla andra är, det är instruktörer från hela norden som utför avancerad pole med olika stilar. Sist när jag tävlade så trodde jag på riktigt att jag skulle vara typ topp 3 och när jag slutade på en 7:e (??) plats, minns inte exakt, så tog det verkligen knäcken på mig. Poledance ska varar roligt och även att tävla i. Blir pressen och motståndet för hårt så är det inte roligt. Visst man får jobba lite mer men när andra är flera år före så är det tungt att komma ikapp. 
 
Over and out. 
 
Visa fler inlägg