Torsdagssliten

Ja ni, vilken vecka det här har varit då! Inge träning alls, blev nog för mycket förra veckan för mig kropp är helt slut. Sen tror jag att en förkylning är nära nu med, men nejdå. Den ska vi hålla borta. Idag tog jag och sara och antecknade på pole och tjejerna var super duktig. De fick dessutom köra en drop och side climb, och en jätte rolig kombo. Så det kröp ju i kroppen på oss men vi anteckna flitigt och kämpade på att bli frisk. 
Nästa vecka börjar vi om, jag har iaf kört min plankutmaning hela veckan. 45 sek idag- check! 
Imån och hela helgen ska jag köra 60sek och fyfan säger jag då jag håller på dö efter 45... Men jag ska!
 
Sen har jag även bestämt mig för en nykter helg, måste plugga en hel del då jag får jobba nästa vecka. Men dom har flyttat vårt prov från måndag till fredag och så har vi det en vecka framåt. Så under första praktikveckan kommer jag skriva prov tyvvärr, men ska väl göra klart den nästa helg. 
Puh, mycket planering. 
Hur som helst så nykter ska jag vara i helgen, imån blir det väl bara idol osv. På lördag ska jag på julfest med coop men jag har tänkt köra bil och dricka julmust. Klarar mig nog nykter där ändå. :) Fast att jag har haft sjukt kul alla kvällar förut så tillåter inte riktigt min ekonomi just nu att jag festar loss. Visserligen får jag csn på måndag men det är ju då det. Och jag behöver inte ha 1kr på kortet då så jag avstår hellre. 
 
Imån ska vi nog käka kyckling tacos och jag längtar as mycket. Var super längesen vi käka de ;/ 
 
 
Just det, idag åkte jag med jonte och köpte skoter. Eller ja han köpte. Han har ju tittat på den ett tag men nu blev det klart, så nu ska dom bara packa i hop den och lacka den i rätt färger och vi får väl hämta den nästa vecka. Vi skulle åka och kollla på badrumsinredning också men vart fan då!? 
Sen åkte jag och sara till täfteå och kolla på chihuahua valpar och en kennel med ca 7chihuhua och en annarn ras. Så mysiga, och fina. Så ja om något år kommer vi äga en sådan lite plutt. Jag har gett det ett år för att bli färdig med studierna och kanske se hur det blir med jobb, måste ju ha ett jobb där jag kan gå hem snabbt på lunch osv. 
Heja mig och mina planer. Snart börjar alla julklappar jag har beställt att trilla in i brevlådan, troligen nästa vecka. Wihoo jag älskar julen. PUNKT
 
Nu ska jag forstätta läsa om LAS och sen sova. 
Visa fler inlägg